NEWS

Aplicație de planificare nunți, disponibilă acum pentru viitorii miri

Aplicație de planificare nunți disponibilă acum pentru viitorii miri

Viitorii miri au de acum o mână de ajutor atunci când vine vorba de organizarea nunții lor. MyDay este o aplicație revoluționară, care ajută viitorii miri să-și organizeze singuri nunta.

Această aplicație este disponibilă atât pe platformele iOS cât și Android și oferă o varietate de instrumente și caracteristici care fac procesul de planificare al unei nunți mai ușor și mai eficient.

Aplicație de planificare nunți, disponibilă acum pentru viitorii miri

MyDay se concentrează să ofere soluții rapide și extrem de eficiente, prezentând viitorilor miri locațiile și serviciile de care au nevoie pentru a organiza nunta visurilor lor.

La fiecare contract încheiat prin platforma MyDay, nuntașii vor primi în mod automat pachetul „Invitații digitale” oferit de aplicația Ality, iar lunar, prin tragere la sorți, vor putea câștiga un premiu, pus la bătaie de echipă: Cabine foto, platforme 360, fum greu, sau litere volumetrice luminoase, dar și multe alte surprize.

MYDAY este practic locul în care noul cuplu își va cunoaște noii parteneri de lucru, pentru scrierea poveștii perfecte.

Aplicația îi ajută pe miri să evidența invitațiilor, meniurilor, cheltuielilor, dar și furnizorilor disponibili în zona lor. În plus, controlează mult mai ușor:

– Lista invitațiilor: tot ce ține de invitați! Cine vine, ce meniu, la ce masă, câți au confirmat, refuzat sau nu au răspuns încă; la ce masă stau, sau chiar ce tip de meniu.
– Așezarea la masă: e acum simplă. Mută invitații la masă cu un click.
– Meniuri: câte meniuri pentru copii, diabetici, vegani, vegetarieni ai nevoie și la ce masă trebuie puse.
– Bugetul: ține evidența avansurilor și a cheltuielilor. Cât costă rochia de mireasă, costumul mirelui, fotograful, videograful etc.
– Organizarea serviciilor de nuntă: peste 3500 de furnizori din toată țara, de la rochie de mireasă, costum mire, fotograf, videograf, DJ, formație, saloane de coafor sau machiaj, tort, candy bar, invitații, mărturii, divertisment, verighete, transport, chiar și organizatori de nuntă.
– Ziua nunții: planifică fiecare moment al zilei din timp.
– O listă completă cu toate lucrurile necesare planificării nunții. Mii introduc doar data nunții și aplicația calculează restul. E complet customizabilă.
– Numărătoare inversă: câte zile au mai rămas până la ziua cea mare.