PAPARAZZI

Atunci când iese cu fetele și soțul la o înghețată, Anda Adam lasă silueta și alege cea mai pufoasă gogoașă | VIDEO PAPARAZZI

Atunci când iese cu fetele și soțul la o înghețată Anda Adam lasă silueta și alege cea mai pufoasă gogoașă | VIDEO PAPARAZZI

Anda Adam și-a luat fetele și soțul și, împreună, au pus de o ieșire la mall. Înainte, însă, să povestim antamarea, avem lesne a aprecia faptul că privind imaginile video obținute de paparazzi Mediaflux.ro ne-am putea considera lejer în fața unui ecran de cinematograf pe care lucrează o scenă de context dintr-un film produs de Walt Disney.

Anda Adam și proaspătul ei soț, Yosif Eudor Mohaci, par, așa cum „le explică” până și conturile de Instagram, două personaje desenate de specialiști în filme colorate, perfect asortați stilistic: ea blonda cu părul lung și haina roz, el bărbatul musculos cu barbă și ochi de-un albastru tulburător. Un tablou care ne place, mai ales că este completat și de prezența celor două fetițe pe care, fiecare dintre cei doi parteneri, le are din căsniciile anterioare.

Atunci când iese cu fetele la o înghețată, Anda Adam lasă silueta și alege cea mai pufoasă gogoașă | VIDEO PAPARAZZI

Acestea fiind spuse și din necesitate de a povesti contextul, explicăm faptul că echipa de paparazzi Mediaflux.ro au dat nas în nas, zilele trecute, cu noua familie a Andei Adam. Sigur, ne referim la nou soț și a lui fiică. Alături de micuța Evelin, copila pe care o are din mariajul cu primul soț, de Nicole, fiica actualului, și de bărbatul care i-a deenit jumătate în urmă cu doar câteva luni, Anda Adam s-a relaxat în familie, încercând să le facă toate poftele micuțelor, însă nu a uitat nici de ale ei.

În timp ce domnișoarele și-au dorit cu mult foc să-și bucure papilele gustative cu savuroasele arome de înghețată disponibile, artista s-a înfruptat cu nesaț din cea mai pufoasă gogoașă pe care a găsit-o de cumpărat în centrul comercial. Cel care s-a abținut de la plăcerile culinare interzise a fost domnul soț care, însă, a fost cel care s-a ocupat cu livrarea cash-ulu către casele de marcat.

Frumoasă poveste de dragoste pare că trăiește Anda Adam de mai bine de 2 ani de zile cu Yosif Eudor Mohaci, un bărbat frumos din Arad, care o vreme a locuit în Franța și Elveția. Yosif a mai fost căsătorit în 2018, iar din mariajul anterior are o fetiță. La rândul ei, Anda Adam a mai fost căsătorită o dată, cu Sorin Andrei Nicolescu, și, de asemenea, are o fetiță din acest mariaj, pe Evelin. Iată, însă, că viața merge mai departe pentru artistă și, după aproape 2 ani de relație care s-a desfășurat într-un cadru destul de misterios, la fnalul anului trecut, artista a anunțat că s-a căsătorit civil cu iubitul ei, după ce pe 27 octombrie 2021, a fost cerută de soție în vacanța pe care au petrecut-o în Cappadocia.

„Voiam să vă urăm sărbători fericite și să vă dăm și vestea că noi astăzi ne-am căsătorit. (…) Vă mulțumesc pentru toate urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră. Și vă urmăm încă o dată și vouă sărbători fericite. Pentru noi asta e cel mai frumos cadou de Crăciun! Vă mulțumim că ne sunteți alături!”, și-a anunțat artista, pe social media, mariajul.