NEWS

Băiat de 13 ani, sfâșiat de câini. Se întâmplă după doar 4 zile de la cazul Ana Oros

Băiat de 13 ani sfâșiat de câini. Se întâmplă după doar 4 zile de la cazul Ana Oros
FOTO: Playtech

Un băiat de 13 ani din Teleorman a fost sfâșiat de câini, în timp ce era în vizită la bunici. Tragedia care se întâmplă, iată, la doar 4 zile de la cazul Ana Oros, l-a „găsit” pe adolescent la o plimbare cu mopedul pe digul din localitate, acolo unde, din senin, a fost atacat de o haită de câini.

Cumplit este faptul că micuțul a fost atacat de față cu mai mulți vecini ai bunicilor care, însă, de frică nu au sărit în apărarea lui, anunță observatornews.ro.

Băiat de 13 ani, sfâșiat de câini. Se întâmplă după doar 4 zile de la cazul Ana Oros

Mușcat, plin de sânge, cu hainele sfășiate, băiatul a reușit totuși să se caţere pe un gard şi să se adăpostească într-o curte.

Tatăl copilului n-a mai aşteptat sosirea ambulanţei. S-a urcat în maşină şi a gonit cu fiul său spre spital. Pe drum, însă, a fost oprit de poliţişti, care văzând starea în care se afla copilul, au decis să îl însoţească până la spitalul din Alexandria, unde a fost stabilizat. În cele din urmă, băiatul a fost transferat la un spital din Bucureşti.

Localnicii spun că zona e plină de câini sălbăticiţi, fără stăpân, aduşi de oamenii care vor să scape de ei. Sătenii sunt îngroziţi şi le e frică să iasă din case după lăsarea serii. Deşi problema e veche, autorităţile nu au luat nicio măsură până acum în ceea ce priveşte animalele. Haita de câini a fost localizată de Poliția Animalelor care va încerca să-i identifice pe stăpâni și să ia măsurile care se impun în această situație.

Iată, o nouă dramă care se întâmplă la doar 4 zile după ce Ana Oros a fost atacată de o haită de 7-8 câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tot acolo, ea a fost atacată și în urmă cu mai puțin de un an.

În aprilie anul trecut, a fost mușcată în timp ce alerga în timp ce făcea jogging lângă digul Lacul Morii. Atunci, a fost salvată de doi biciclişti care treceau în acel moment prin zonă. A ajuns la spital cu multiple răni la cap și la membre.

Sâmbătă, conform unor surse judiciare, un cetățean a văzut de la distanță cum femeia era atacată de câini, dar când a ajuns acolo era deja prea târziu. El a sunat la 112, însă echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul.