SHOWBIZ

Carmen Negoiță a ajuns la spital după eliminarea de la Bravo, ai stil

Carmen Negoiță a ajuns la spital după eliminarea de la Bravo ai stil

În gala eliminatorie Bravo, ai stil! difuzată sâmbătă, 16 octombrie, Carmen Negoiță a plecat acasă în urma nominalizărilor făcute de colegele ei.

În fața juriului, Carmen Negoiță a ajuns alături de Sensy și Ioana Filimon. Aceasta din urmă a fost salvată de voturile publicului, iar dintre Sensy și Carmen Negoiță, Sensy a fost cea care a avut votul celor de acasă pentru a mai rămâne încă o săptămână la Bravo, ai stil.

Cu toate că își dorea foarte mult să plece acasă, Carmen Negoiță a izbucnit în lacrimi la auzul veștii că ea este concurenta eliminată.

Carmen Negoiță a ajuns la spital după eliminarea de la Bravo, ai stil

Se pare că ultima gală de la Bravo, ai stil i-a adus lui Carmen Negoiță și ceva probleme de sănătate. Aceasta a relatat pe Insta Story că a mers nepregătită la repetiții. Drept urmare, Carmen Negoiță a ajuns la spital după eliminarea de la Bravo, ai stil:

„Am dormit foarte mult în ultimul timp. În primul rând pentru că eram extrem de obosită. Și în al doilea rând pentru că am făcut în ultima gală un soi de întindere la umărul drept. M-am dus la repetiții neîncălzită și am simțit dintr-o dată cum ceva mi-a trosnit. Am dres-o atunci cu pastile, cremă. Iar în următoarele 2 zile în speranța că o să îmi treacă de la sine m-am doftoricit singură. Dar până la urmă într-o seară am ajuns la urgențe unde am rugat să îmi facă o injecție să îmi treacă durerea, pentru că nu mai puteam. Mi-au dat tratament și după am dormit o zi întreagă ca să mă refac”, a declarat Carmen Negoiță în mediul online.

Carmen Negoiță va fi înlocuită de o altă vedetă la Bravo, ai stil

Conform spuselor lui Victor Slav, care o înlocuiește temporar pe Ilinca Vandici, în locul lui Carmen Negoiță va intra o altă vedetă. Ar urma să aflăm despre cine este vorba în prima ediție Bravo, ai stil! Celebrities de miercuri, 20 octombrie.

După eliminarea lui Carmen Negoiță în competiție au rămas: Ruxi, Sensy, Anda Adam, Ioana Filimon, Otniela, Raluca Dumitru, Viviana Sposub și Mădălina Pamfile.