Victor Slav va prezenta Bravo, ai stil! Celebrities. Ce s-a întâmplat cu Ilinca Vandici

Schimbare neașteptată la cârma emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Victor Slav o va înlocui pe Ilinca Vandici începând de joi, 14 octombrie.

Schimbarea va fi temporară, pentru câteva ediții, Victor Slav fiind cel care va prezența emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ce s-a întâmplat cu Ilinca Vandici

Schimbarea vine pe fondul faptului că Ilinca Vandici nu va putea fi prezența în platoul celebrului show din cauza unor probleme de sănătate. Acestea o vor ține, pentru scurt timp, departe de atmosfera de la filmări, dar cu atenția  îndreptată că și până acum spre evoluția concurentelor. 

Victor Slav a primit cu bucurie propunerea de a fi iar în față reflectoarelor de la “Bravo, ai stil! Celebrieties”, acesta a mai făcut parte, în trecut, din echipa show-ului, fiind una dintre cele trei vedete din “Brigada sexy”, alături de Alex Velea și Bogdan Vladau.  Înainte de a pași din nou în platoul emisiunii, acesta a declarat că are mari emoții și că speră să se ridice la nivelul așteptărilor Ilincăi Vandici.   

Am mai făcut parte din acest proiect, este un show minunat, de această dată va trebui să fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru elegantă, profesionalism, pentru modul relexat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe”, a spus Victor Slav. 

Când puteți vedea la TV Bravo, ai stil

Program Bravo, ai stil!

Al șaptelea sezon Bravo, ai stil! Celebrities’ a avut premiera în data de 8 septembrie, la ora 22:30.

Emisiunea este difuzată de Kanal D de patru ori pe săptămână. De miercuri până vineri, de la 22:30, si în serile de sâmbătă, de la ora 22:00.

Cele nouă concurente concurente înscrise în bătălia stilistică pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România și premiul de 100.000 de lei sunt Anda Adam, Raluca Dumitru, Viviana Sposub, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela.

Cele mai noi ștri
Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.