PAPARAZZI

Cascadorii râsului cu Denisa și Flick în mijlocul Bucureștiului | VIDEO PAPARAZZI

Cascadorii râsului cu Denisa și Flick în mijlocul Bucureștiului | VIDEO PAPARAZZI

Cascadorii râsului cu Denisa și Flick nu este numele unui nou proiect în care s-au implicat cele două vedete, din contră, este o ipostază cât se poate de civilă în care au fost fotografiați cei doi soți de paparazzi Mediaflux.ro.

Știm deja că Denisa și Flick s-au dezvoltat ca și produse media în jurul unei comunități online construită pe marginea conceptului de familie, concept pe care au ales cei doi să-l folosească „profesional” din momentul în care au devenit un cuplu. Apariția micuței Eva în viața lor i-a completat, iar felul în care aleg ei să-și trăiască existența este intens mediatizat, urmărit, aplaudat sau aprostofat, pe alocuri.

Indiferent de situație, însă, cunoaștem deja faptul că, în cazul lor, umorul este o calitate cu care defilează și pe care și-au asumat-o. Râd cu poftă împreună, unul de altul, sau amândoi de diversele situații pe care le întâlnesc în cale. Tot umorul este cel care, zilele trecute, i-a scos dintr-o încurcătură care ar fi putut fi penibilă. Invitați la un eveniment monden desfășurat în centrul Capitalei, cei doi părinți s-au prezentat însoțiți de micuța lor și de toate acareturile specifice vârstei celei mici.

Cărucior, babețică, geantă și așa mai departe, accesorii de „neuitat” acasă de oricine pleacă la drum, fie el scurt sau lung, cu un pui de om de doar câteva luni. Frumos îmbrăcați și asortați, Denisa și Flick coboară din bolidul pe care-l conduce domnul casei, o pun comod pe micuța Eva în căruciorul sport și purced la a socializa în incinta locației care găzduia evenimentul.

După câteva minute bune petrecute acolo, cei trei mușchetari, cadorisiți de organizatori cu obișnuitele goodie bags-uri, salută politocos pe toată lumea și se îndreaptă către mașina parcată vizavi. Pe trecerea de pietoni, regulamentar, domnul împinge de căruț, doamna își ține pruncul protector în brațe, ea fiind prima care atinge trotuarul cu piciorul.

În urma ei, soțul Flick devine personaj principal în producția neoficială „Cascadorii râsului cu Denisa și Flick” în momentul în care toate bagajele i se dărâmă deloc elegant în momentul în care încearcă să urce căruțul pe trotuar. Momentul este intens gustat de cei doi soți care, în loc să se enerveze, așa cum ar fi făcut majoritatea adulților din România care se iau mult prea în serios, au izbucnit într-un râs sănătos și sincer, pe care te invit să-l privești pentru că, în mod sigur, va avea același efect și asupra ta.

Până la urmă, între 3 reprize de râs și două glume de „autobază”, Flick reușește să adune cadourile și, împreună cu fetele lui dragi, pleacă mai departe către, cel mai probabil, casă.