PAPARAZZI

Cătălin Botezatu, o nouă lecție de rafinament și bun-simț. Așa DA la orice vârstă | VIDEO PAPARAZZI

Cătălin Botezatu o nouă lecție de rafinament și bun-simț. Așa DA la orice vârstă | VIDEO PAPARAZZI

Cătălin Botezatu nu se dezminte și oferă ori de câte ori are ocazia lecții de rafinament și bun-simț, două atribute care, dacă-i urmărim parcursul profesional i-au devenit stil de viață. Umblă o vorbă prin târg conform căreia Cătălin Botezatu este „țiplă” și atunci când se duce la culcare și suntem convinși că nu este un mit, acesta.

Revenind, însă, la subiectul nostru de astăzi, îl găsim pe renumitul designer român fotografiat de paparazzi Mediaflux.ro, fix în momentul în care se pregătea să se prezinte la unul dintre evenimentele la care a fost invitat să participe zilele acestea.

La volanul noului său bolid cu numere roșii, un Porche de toată frumusețea, electric, al cărui preț de listă ajunge la 200.000 de euro, Cătălin Botezatu găsește loc de parcare în proximitatea locației în care era așteptat să ajungă, unde, însă, nu se grăbește neapărat, preferând în taină să se asigure că toate detaliile vestimentare sau de beauty sunt în regulă.

Cătălin Botezatu, rafinament și bun-simț

Zvelt, cu o condiție fizică de invidiat, designerul de 56 de ani, își schimbă cu atenție ochelarii pe care îi poartă, alegând ca după ce a tras frâna de mână și a pus mașina în P, să așeze și ochelarii de vedere cu ramă roșie la locul lor în toc și, în locul lor, la ochi, să folosească o pereche supradimenionați, model futurist, un accesoriu care i se potrivește perfect.

După ce rezolvă capitolul ochelari, Cătălin Botezatu se asigură că hainele pe care le poartă au stat cuminți pe drum, și-au păstrat dunga, colțurile și tivurile apretate intacte și, când spunem apretate, nu încercăm în vreun fel vreun spirit de glumă, nici vorbă, readucem în realitate felul absolut fără cusur în care alege Cătălin Botezatu să-și facă apariția de fiecare dată când se află în public.

Și, când camera fotografică credea că a „văzut” și înregistrat tot, Cătălin Botezatu scoate asul rafnamentului și al bun simțului din mâneca și nu se lasă dus la cocktail până nu se asigură că părul îi miroase cel mai bine, în ton cu reverul gecii de piele absolut superbe pe care o poartă, și pulverizează în grabă două pufuri de parfum, cu siguranță de lux, așa cum îi este toată viața celui mai apreciat designer de la noi.

Abia după ce s-a asigurat că ținuta îi este țiplă, parfumul este la locul lui, părul și barba la dungă, vibe-ul de Lord mondern la purtător, abia atunci s-a decis să pornească lejer către locația în care era așteptat.