SHOWBIZ

Câte kilograme a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express?

Câte kilograme a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express

Înainte să fie unul dintre noii concurenți care iau parte la aventura Asia Express, despre Lorelei Bratu se știa că este blogger și unul dintre puținele modele XXL din România.

Nu s-a sfiit vreodată să vorbească despre kilogramele în plus pe care le are, ba chiar a reușit să-și construiască o imagine fix din această perspectivă.

Lorelai Bratu: „Poți să fii grasă și fericită, să știi!”

„Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție. Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea ca prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta. Până într-o zi în care m-am oprit din vâltoarea asta, mi-am dat seama că am un corp diferit, că nu voi arăta niciodată ca fetele din reviste și că asta nu mă face cu nimic mai prejos. Am încetat să mai aștept să slăbesc pentru a face toate lucrurile pe care mi le doream. M-am simțit liberă și am început să trăiesc. Poți să fii grasă și fericită, să știi!”, povestea vloggerul pentru viva.ro.

Și… cum era de așteptat după ce aventura s-a terminat, Lorelei tot despre greutăți a discutat și după ce s-a întors. Cunoscut fiind stilul de viață pe care-l au de respectat concurenții în timpul acestui show TV, involuntar Lorelei a fost întrebată cât a slăbit în timpul filmărilor. Surprinzător sau nu, kilogramele nu au fost atât de multe.

„Cred că am slăbit vreo 2-3 kilograme, dar nu m-am întors chiar o silfidă de acolo. Treaba asta cu slăbitul nu se află printre obiectivele mele!”, povestra modelul XXL.

Există, însă, o serie de greutăți care i-a dat, cu adevărat, bătăi de cap concurentei Asia Express.

„«Asia Express» e o demență de călătorie. Am făcut lucruri pe care n-aș fi crezut vreodată că le voi face pe lumea asta și am trăit în câteva săptămâni cât alții în ani de zile. Cel mai greu pentru mine a fost rucsacul. (zâmbește). Cred că aș putea câștiga detașat premiul pentru cel mai greu rucsac din «Asia Express». Altfel, aveam un ritual foarte bine pus la punct. Când mi se părea că ceva e foarte greu, luam o mică pauză, aprindeam un bețișor de palo santo, mă dădeam cu ruj și apoi o luam de la capăt.”, a conchis Lorelei Bratu.