SHOWBIZ

Ce-i plăcea Adelei Popescu să mănânce în copilărie?

Ce-i plăcea Adelei Popescu să mănânce în copilărie

Copilăria Adelei Popescu a fost una de poveste.

De fiecare dată când este întrebată despre această perioadă, vedeta Pro TV construiește adevărate narațiuni, demne de cele mai frumoase basme scrise parcă de autori celebri.

„Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Atât de frumoasă încât îmi vine să plâng de fiecare dată când închid ochii și îi simt «parfumul». Nu știu cum ar fi fost viața mea și a fraților mei dacă părinții noștri și-ar fi luat visele într-o geantă și ar fi venit la oraș. Nu știu dacă cireșul meu, fântâna mea, podul meu, elasticul, pitulușul, caii lui tataie, Paștele la Ușurei, Crăciunul pe uliță, Claudia, tanti Lili, capra Ciucurina, mămăliga, ploaia de vară, udatul grădinii, aratul porumbilor, claca, linul, mustul, chisălița, arșița, sania și câte și mai câte, nu știu dacă ar mai fi existat și odată cu ele și universul meu interior, singurul la care mă întorc când sunt descumpănită.”, povestea Adela Popescu acum ceva ani pe blogul ei.

Din aceeași categorie, „ca la țară” i-au fost Adelei și mesele în copilărie, mese care de fiecare dată erau compuse din alimente sănătoase, curate, naturale. Îşi aminteşte că în copilărie, pe când alţi copii strâmbau din nas la mâncare, ea nu le dădea bătăi de cap părinţilor, la acest capitol.

„Eram atât de mâncăcioasă, că niciodată nu lăsam nimic în farfurie. Am copilărit la ţară şi alimentele erau curate, naturale. Plantele erau îngrijite de părinţii mei, brânza şi ouăle le luam din sat etc. Aşa că nu aveam nevoie de alte reguli şi restricţii alimentare”, povesteşte actriţa.

Mai târziu, a venit la Bucureşti şi a trebuit să fie mai grijulie de unde îşi cumpără mâncarea. În rest, şi-a păstrat obiceiul de a mânca tot din farfurie.

„Deci, mănânc mult şi cu poftă. Masa mi se pare cel mai frumos moment al zilei”

Ce mănâncă Adela Popescu

Pentru că a fost slăbuță întotdeauna, vedeta „Vorbește lumea” nu și-a făcut vreodată probleme că ar putea mânca mult și asta s-ar vedea pe cântar. Mănâncă ce-i place, când îi place și cum îi place. Cu toate acestea, însă, soția lui Radu Vâlcan are câteva reguli de conduită alimentară de la care nu face rabat.

Întotdeauna, dimineaţa şi-o începe cu o cană de apă şi lămâie, iar după o pauză de 15 minute mănâncă. Nu are o regulă pentru micul dejun.

„Omletă, salată, pâine prăjită… Sau fructe. Dar niciodată împreună”. De asemenea, „nu-mi lipseşte niciodată o banană din geantă. Iar dacă sunt obosită şi am nevoie să mă pun pe picioare, înlocuiesc cafeaua cu un fresh de portocale. Face minuni”, conchide Adela Popescu.

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele