SHOWBIZ

Ce nume au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru băiețelul lor

Ce nume au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru băiețelul lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu două săptămâni. Cu toate astea, cei doi nu au anunțat la acea vreme ce nume au ales pentru băiețelul lor.

Mai în glumă, mai în serios, Dani Oțil povestea la Antena 1 că le este foarte greu să se decidă în privința numelui. Ba chiar povestea că l-au poreclit „cârcel” sau „mâini de bătrânel”. Iată că totuși, prezentatoru TV și soția lui s-au decis.

Cum îl cheamă pe băiețelul lui Dani Oțil

Băiețelul lui Dani Oțil a primit numele Luca Tiago. Luca este derivat din numele latin Lucas, care în sine este derivat din cuvântul latin „lux” (lumina). Gabriela Prisăcariu a fost cea care a anunțat în mediul online numele micuțului.

Recent, Dani Oțil anunțase că numele fiului său este format din patru litere.

Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană

Vestea venirii pe lume a micuțului Luca Tiago a fost făcută pe rețelele de socialiare. În același mod în care cei doi parteneri anunțau că vor urma să devină părinți.

La o zi după ce a născut, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că a născut prin cezariana. Nu a dorit însă să spună motivul pentru care nu a născut natural, considerând acest subiect mult prea intim.

„Am născut vineri seară, pe 10 septembrie, la ora 22.30, prin cezariană. Nu stau acum să explic cum și de ce nu am născut natural și am ales cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos. (…) Am născut la un spital privat. Am plătit tot. Oamenii de aici sunt minunați. După ce s-a terminat operația mi-au fost puși niște ciorapi compresivi, care ajută la circulație”, a povestit Gabriela Prisăcariu imediat după ce l-a adus pe lume pe Luca Tiago.