PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI | Cea mai nouă prietenă a lui Ion Țiriac. Cine e femeia care e văzută tot mai des în compania miliardarului

EXCLUSIV PAPARAZZI | Cea mai nouă prietenă a lui Ion Țiriac. Cine e femeia care e văzută tot mai des în compania miliardarului

Cea mai nouă prietenă a lui Ion Țiriac. Miliardarul, considerat unul dintre cei mai bogați români, a fost fotografiat în ultima perioadă în compania unei tinere femei – dacă ar fi să judecăm după numărul mașinii – din județul Prahova. 

Primele imagini au fost suprinse undeva la finalul anului trecută și nu părea neapărat că femeia ar fi – sau ar putea deveni – o persoană revelantă în viața miliardarului. Dar a reapărat -fie la o cafea, fie la o masă la restaurant, ori la o plimbare cu o mașină de epocă, astfel că am putea îndrăzni să o numim cea mai nouă prietenă a lui Ion Țiriac.

Cea mai nouă prietenă a lui Ion Țiriac. Miliardarul și tânăra, conversații și zâmbete

Mai întâi a fost o cafea într-o – desigur – cafenea de la Pădurea Băneasa. De remarcat alura tinerească a miliardarului: geacă de piele, șapcă, asortat cu tânăra înaltă și subțire care îl însoțea.

Brunetă, bocanci albi, o jacheta camel legată cu cordon pe talie și un fular bine înfășurat în jurul gâtului.

În fapt, nimic  ieșit din comun, mai ales că miliardarul, o fire extrem de activă, întâlnește nenumărați oameni, bărbați și femei, zi de zi.

În aceeași companie a fost suprins și câteva zile mai târziu, de această dată ieșind dintr-un restaurant din Floreasca. De această dată, domnișoara poartă o haină scurtă, verde, cu gluga trasă pe cap și după masă are loc și o plimbare cu o mașină de epocă din colecția miliardarului, un elegant Mercedes alb.

Ei bine, paparazzi i-au fotografiat ieri și a treia oară împreună, de această dată la o cunoscută cafenea bucureșteană și în ipostaze mult mai prietenoase decât la întâlnirile anterioare. Miliardarul și tânăra stau mult de vorbă și la fel de mult zâmbesc, semne destul de evidente că fiecare dintre ei se simte bine în compania celuilalt.

Între timp, miliardarul continuă și nenumărale proiecte în care este implicat. Printre cele mai noi, se află intenția acestuia de a construi cât mai multe arene sportive. Recent, Fundația Țiriac a fost recunoscută ca fundație de utilitate publică. Decizia permite fundației să primească în folosință gratuită bunurile proprietate publică.