LIFESTYLE

Cele mai esențiale produse cosmetice. Trebuie să le ai oriunde cu tine

Cele mai esențiale produse cosmetice. Trebuie să le ai oriunde cu tine
www.unica.ro

Oriunde ați merge trebuie să aveți neapărat cu voi anumite produse cosmetice pentru a vă face rutina de dimineață și seară. Printre ele se adaugă și machiaje pentru a arăta bine. De asemenea, nu este o listă foarte lungă, însă foarte importantă. 

Majoritatea femeilor adoră să se aranjeze și să arate bine în orice moment. Tocmai de aceea, chiar dacă plecați undeva, fie și pentru o zi, trebuie să aveți lucrurile necesare la voi. Produsele cosmetice au devenit foarte populare, dar chiar și așa, citește întotdeauna lista de ingrediente.

Cele mai esențiale produse cosmetice

Ser

Serurile sunt foarte importante și trebuie aplicate în mod regulat pe ten. Ele au multe beneficii pentru pielea noastră, fără dar și poate. Trebuie să îl alegi în funcție de tipul tău de ten, dar și de nevoile pe care le ai. Ai în vedere că pentru tenul gras și mixt să ai ceva cu textură lejeră, să nu se simtă greu pe piele și să nu fie uleioase. Pentru tenul uscat vei folosi ser bogat în uleiuri cu antioxidanți.

Cremă hidratantă

Crema hidratantă este concentrată în ingrediente active care îmbunătățesc în mod considerabil textura pielii și luptă împotriva ridurilor. Nu vă gândiți că serul și crema hidratantă reprezintă același lucru. Fiecare dintre ele vizează anumite probleme ale pielii și luptă pentru rezolvarea lor. Nu aplica niciodată fondul de ten fără o bază hidratantă. Joacă un rol esențial în fixarea machiajului pe față și are grijă ca pielea să nu se strângă și să nu se usuce pe parcursul întregii zile.

Fond de ten

Nu avea cum să lipsească tocmai fondul de ten despre care am spus mai devreme. În momentul în care fondul de ten este aplicat în mod corect vom avea și rezultatele dorite. Veți avea parte de o piele care va arăta fină și fără imperfecțiuni. Unele dintre noi tindem să îl aplicăm sau să alegem unul care are efect de mască. Nu e tocmai indicat. El trebuie să arate natural și să ne lumineze fața.

Corector

Corectorul este ideal pentru a ascunde micile imperfecțiuni de pe față. Poate să ascundă și cearcănele, iritațiile sau alte pete de la nivelul feței. Le poți masca, chiar dacă nu folosești fond de ten imediat. Știm foarte bine că atunci când avem un eveniment important, de multe ori se întâmplă să ne iasă un coș, de exemplu. Tocmai de aceea este bine să avem mereu un corector în geantă.

Rimel

Pentru a-ți pune ochii în valoare trebuie să aveți la voi un mascara pentru a oferi volum genelor.

Ruj

Unul dintre cele mai vechi machiaje este chiar rujul. Acesta oferă volum buzelor tale, dar și strălucirea de care ai nevoie.

Cristiana Cernega este jurnalist și adoră ceea ce face. Ambițioasă din fire, a reușit mereu ce și-a propus. Este absolventă a Facultății de Geografie, specializarea Geografia Turismului, din cadrul ... vezi toate articolele