SHOWBIZ

Cine este Eliza, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express?

Cine este Eliza soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express

Pe Cosmin Natanticu îl știm de la televizor, de câțiva ani buni, dar cine este soția lui, Eliza Natanticu, femeia alături de care a acceptat provocarea de la participa la noul sezon „Asia Express”?

Cine este Eliza Natanticu? Cu ce se ocupă? De unde vine și încotro o pornește? Acestea sunt întrebări pe care mulți dintre cei care urmăresc aventurile celor doi în Asia Express și le-au pus.

Lucrurile sunt mai simple decât par.

Eliza Natanticu, fostă Georgescu, este actriță și cântăreață. Dragostea pentru teatru i-a fost insuflată de părinții ei și, iată, cumva merge mai departe, pentru că aceeași dragoste este astăzi împărțită și cu partenerul ei de viață.

Debutul ei în TV s-a „întâmplat” undeva în 2016 când Eliza a participat la show-ul muzical X Factor. Talentul ei i-a impresionat atunci pe jurați, aceștiau acordându-i chiar patru de „DA” pentru interpretarea piesei „Cry Baby” de Janis Joplin.

Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu?

Astăzi sunt soț și soție și se înțeleg din priviri, însă până să ajungă la acest nivel, cei doi soți păreau să fie o cauză pierdută împreună. Mai mult decât atât, prima dată când a fost cerută de soție de către Cosmin, Eliza a refuzat.

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat’ nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.’, povestea Cosmin Natanticu acum ceva timp.

Sigur, nu este totul numai lapte și miere, însă amândoi sunt suficient de echilibrați încât să stingă un posibil conflict din rădăcini.

„La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă’, a spus Eliza Natanticu înainte să plece pe Drumul Împăraților din Asia Express 4.

Eliza și Cosmin Natanticu sunt împreună de 9 ani, iar acum 3 ani s-au căsătorit. Nași de cununie le sunt Mihai Bobonete și soția. Evenimentul s-a desfășurat în prezența a mai mult de 200 de persoană, iar tortul miresei a avut nu mai puțin decât… 6 etaje.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele