PAPARAZZI EXCLUSIV | Cine-i vedeta: Bubbly sau „starleta”? Lidia Buble eclipsată de pomeranianul coleg de apartament

spot_imgspot_img

Lidia Buble, moment de mare grație alături de pomeranianul coleg de apartament și, din imaginile pe care le-am văzut, putem afirma fără drept de apel că de data aceasta Bubbly i-a luat-o înainte Lidiei la capitolul notorietate.

Zilele trecute, paparazzi mediaflux.ro au fotografiat-o pe artistă pe terasa unui restaurant la mare căutare zilele acestea de starletele Bucureștilor. Îmbrăcată lejer într-o pereche de blugi deschiși la culoare, un tricou alb, pantofi sport și părul strâns neglijent în coadă, Lidia Buble părea că-și dorește să petreacă o zi departe de „obligațiile” de persoană publică ce i-au venit la pachet de când a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: LIDIA BUBLE și HORAȚIU NICOLAU – e oficial! EXCLUSIV IMAGINI ȘI VIDEO PAPARAZZI

Din păcate însă, planurile i-au fost dejucate de cel mai bun prieten ever pe care-l are, simpaticul Bubbly, care pare-se că și-a câștigat o faimă de mare artist printre ospătarii de la terasă. Cum și-a așezat tacticos… codița pe scaunul terasei, unul și unul, angajații au început să sosească la masă și să întrebe cum se pot face utili în ceea ce-l privește pe ghemul de blană albă. La un moment dat, chiar, acesta a servit apă dintr-un bol ținut pe palme chiar de una dintre domnișoarele angajate să servească la masă. Hmmm… așa cățel răsfățat să tot fii!

Cine-i vedeta: Bubbly sau „starleta”? Lidia Buble eclipsată de pomeranianul coleg de apartament

În altă ordine de idei, să recunoaștem că și „mămica” lui stăpână îi susține cornițele ieșite. Lidia Buble nu-i refuză nimic lui Bubbly, iar cât timp a stat la terasă nu a făcut decât să încerce să-i facă acestui poza perfectă. Doar că e greu cu vedeta, are tot felul de pofte, fițe, situații…

Aaaaa… și pentru că tot vorbeam de fițe și situații, nu avem cum să nu ne amintim care este felul de mâncare preferat de Bubbly…

„Zacusca de la mama.”, povestea Lidia Buble în urmă cu ceva timp.

Întotdeauna prietenos și cuminte, atunci când nu este „la bunici” (la părinții Lidiei), Bubbly o însoțește pe artistă peste tot și a reușit să cucerească pe toată lumea cu bucuria și energia pe care le are întotdeauna.

„Pe Bubbly îl îndrăgeste toată lumea, de la prima întâlnire. Nu-i rezistă nimeni, pentru că e un suflețel vesel, energic și cu lipici la oameni. Este el micuț, dar are o energie fantastică. Să-l vedeți și auziți cum latră… zici că e un pitbull, nu un pomeranian. Spre uimirea tuturor, îl iau și pe scenă, cu mine. Îl mai las dj-ului sau îl aduc în fața publicului, pentru că… este cerut! Culmea, după cântari, el face cele mai multe poze cu bublișorii. În alte cazuri, are gentuța lui specială, unde stă cumințel, doarme și mă așteaptă să ne jucăm, după concert.”, povestea Lidia Buble acum ceva timp.

spot_img

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.