PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI. Cine o consolează pe Roxana Nemeș după ce a fost eliminată de la Survivor și umilită de Cristi Mitrea FOTO & VIDEO

Roxana Nemeș a plecat de la Survivor All Stars, după doar 4 săptămâni. Din cauza anumitor probleme de sănătate, concurenta din echipa Faimoșilor a fost nevoită să plece din Republica Dominicană. Cine o consolează pe Roxana Nemeș acum?

În urmă cu o săptămână, s-a aflat că Faimoasa urma să fie operată de endometrioză.

Cine o consolează pe Roxana Nemeș. Cristi Mitrea a numit-o ”cea mai slabă prezență feminină”

Fosta concurentă de la Survivor a fost invitată în cadrul emisiunii de la Pro TV, La Măruță. A vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană.

„Îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta. Nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă. Nu simțim probele de niciun fel. Adică, nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului.

Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată”, a comentat Cristi Mitrea despre Roxana Nemeș.

Pe soțul ei nu-l deranjează că nu s-a descurcat la concurs. Dimpotrivă!

Roxana nu a întârziat în a-i da o replică lui Mitrea. Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?”, a răspuns vedeta.

Deloc deranjat de parcursul la emisiune al Roxanei a fost soțul ei, omul de afaceri Cătălin Hagima.

Paparazzi MediaFlux au surprins câteva imagini cu cei doi: Roxana la fel de blondă și frumoasă după experiența de la emisiunea-concurs, soțul ei la fel de atent și protector ca întotdeauna.

Roxana Nemeș și-a făcut debutul în urmă cu ani de zile în lumea mondenă, a urcat pe diferite scene, a lansat mai multe melodii, iar în ultimii ani a participat la diverse show-uri de televiziune precum „Bravo, ai stil” sau „Survivor România”.

De partea cealaltă, soțul ei a păstrat discreția. Se știe că Hagima Călin este mai mare cu 11 ani decât Roxana Nemeș și este antreprenor, acesta deține mai multe afaceri.

Pentru a o cuceri pe Roxana Nemeș, Călin Hagima a cerut-o în căsătorie chiar cu un inel în valoare de 20.000 de euro.

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele