PAPARAZZI

Ciprian Marica nu se poate abține! Ce face fotbalistul în amintirea celebrului prosop alb, cu care a făcut istorie pe Internet

Ciprian Marica nu se poate abține Ce face fotbalistul în amintirea celebrului prosop alb cu care a făcut istorie pe Internet
Foto: MediaFlux

Din 2020, de când au apărut în spațiul public filmări cu el în mijlocul unui scandal desfășurat într-un hotel din Cluj, prosopul alb a devenit un soi de marcă înregistrată pentru Ciprian Marica. Ba, s-a și revoltat la un moment dat și i-a ironizat răutăcios pe cei care nu mai pridideau cu glumele pe seama ținutei sale. Dar timpul a mai trecut, lumea a mai uitat și …nici lui nu-i prea place să stea într-o zonă gri a existenței. Haideți să vedem ce face fotbalistul în amintirea celebrului prosop alb, cu care a făcut istorie pe Internet.

Mai întâi de toate, să ne reamintim povestea.

În aprilie 2020, Ciprian Marica a fost protagonistul unei filmări cu el ieșind în prosop dintr-o cameră de hotel.

Câteva luni mai târziu, după ce fimarea devenise virală și mii de meme amuzante circulau în toate mediile, Marica a explicat scurt:

„O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru. 

Ciprian Marica poartă culoarea care l-a consacrat!

Zilele trecute, paparazzi MediaFlux care treceau întâmplător prin Dorobanți, mai că erau să nu-l zărească pe Ciprian Marica. Pentru că paparazzii, să ne înțelegem, nu merg pe stradă și se holbează prin vitrine, ei observă.

Și, deodată, l-au observat la Chocolat pe fotbalist. De ce le-a atras atenția? Pentru că Marica purta – ce altceva? – culoarea care l-a consacrat. E adevărat, nu în jurul taliei, așa cum apărea în majoritatea fotografiilor de pe net, ci pe corp, sub forma unei bluze-helancă albă spumă!

Bine, ar fi fost și ciudat să iasă-n oraș îmbrăcat în prosop, măcar pentru că la masă – situație rară pentru fostul internațional – era înconjurat numai de bărbați!

Altfel, cum îl știți. Freza, atitudinea trădau că, în ciuda asigurărilor de după scandalul din hotel, Marica și-o fi asumat, dar nu prea a învățat. A conversat cu partenerii de masă, dar mai degrabă a stat pe-un chat pe smartphone, iar unele dintre zâmbete sugerau c-ar fi dispus să schimbe oricând helanca pe-un prosop. Tot alb, desigur.