Cristi Ich, secretele unui corp de zeiță. Care este dieta pe care o ține iubita lui Alex Pițurcă

spot_img

Cristina Ich are un corp de zeiță și acest fapt a fost deseori demonstrat în pictorialele în care a apărut sau în pozele din vacanțele exotice în care s-a plimbat. Chiar și atunci când a fost însărcinată, iubita lui Alex Pițurcă și-a păstrat proporțiile în limite acceptabile, iar acest lucru, se datorează cu siguranță unui echilibru între informația genetică și atenția acordată.

Cristi Ich, secretele unui corp de zeiță

Atunci când a apărut în peisajul monden românesc, despre Cristina Ich se spunea că este Angelina Jolie de România. Frumusețea moldovencei de peste Prut a cucerit multe inimi și a făcut multe dudui să se întrebe oare care să fie secretele care o ajută să arate atât de bine. Multe artificii nu prea sunt, după cum spune chiar bruneta, care declară că nu face mari eforturi să arate așa.

„Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar, la corp, nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunosc. Sincer, îmi mai doresc să mă mai îngraș, ca să arăt cum eram în timpul sarcinii, însă nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 și un pic de kilograme”, a dezvăluit Cristina Ich, pentru Playtech.ro.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Regina Instagramului, CRISTINA ICH, lecție de stil pe străzile Capitalei

Și, pentru că tot vorbeam mai devreme despre faptul că este moldoveancă de peste Prut, nu putem să nu ne oprim asupra unei declarații absolut spumoase pe care a făcut-o Ich, la un moment dat, într-un interviu pe care l-a acordat presei din România.

„Cine mă place, rămâne lângă mine. Cine nu, mă înjură: pițipoancă, lă, lă, lă, lă, lă, terminată, penibilă. Cine te place rămâne alături de tine, cine nu, nu. Nu am ce să dau explicații. Dacă mi se pare unul că a sărit calul, la fel o să fac, mai rău. Pentru că așa sunt eu. Eu sunt un om impulsiv, lipsit de diplomație și așa o să fac to timpul. Ăsta e caracterul, nu o să-l schimb. Dacă mă enervează cineva, iese Moldova din mine!”, conchidea frumoasa iubită a lui Alex Pițurcă.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.