Regina Instagramului, CRISTINA ICH, lecție de stil pe străzile Capitalei

spot_imgspot_img

Cristina Ich, supranumită și Regina Instagramului, confirmă comportamentul din online în orice situație din viața ei. Discursul pe care-l susține în fața comunității uriașe pe care a reușit să o construiască pe social media este aplicat de iubita lui Alex Pițurcă și în viața de zi cu zi, cu aceeași naturalețe.

Influencerul nu lasă garda jos, își păstrează stilul și își demonstrează preocuparea pentru fashion chiar și atunci când doar își rezolvă treburile personale.

Zilele trecute, Cristina Ich a fost fotografiată de paparazzi Mediaflux.ro în timp ce-și organiza treburile personale prin oraș, cu ajutorul vechiului ei amic, care o însoțește peste tot și care o susține oricând are nevoie.

Înainte să povestim unde a fost, merită evident să ne oprim o secundă asupra fotografiilor și să apreciem imaginea impecabilă pe care o prezintă vedeta online-ului românesc. Într-o ținută minimalistă, masculină all black – un trend al vremurilor noastre – observăm o Cristina Ich care emană aceeași prospețime și feminitate pe care o afișează încă de la începuturile existenței ei în spațiul public.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Andreea Marin împacă și capra și varza. De la supermarket, în direct la TV | FOTO & VIDEO

Ținuta pe care o poartă, deși deloc ieșită din tiparele eleganței, capătă o personalitate aleasă, transmisă evident de vibe-ul glam și plin de stil al Cristinei.

În multele drumuri pe care Cristina, una din cele mai frumoase femei din România, le face, la un moment dat, alături de amicul ei, decide să se oprească la restaurantul ei preferat, Poesia, pentru prânz. Se vede treaba că, așa cum povesteam și la început, vedeta menține standardul de la A la Z.

În altă ordine de idei, amintim că în ultima vreme, în presă au circulat tot felul de vești nu foarte bune despre relația de iubire pe care Cristina o are cu tatăl copilului ei, Alex Pițurcă. Urmăritoarele ei pot sta liniștite, nu sunt ape tulburi în paradis, iar acest lucru a fost confirmat chiar de capul familiei. Zilele trecute, Alex Pițurcă a făcut un anunț oficial pe contul lui de Facebook, prin intermediul căruia explica clar că în familia lui nu se pune problema de o despărțire.

„Nu m-am despărțit de Cristina și nici n-am de gând. Mulțumesc!”, a scris Alex Pițurcă.

spot_img

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.