SPORT

Cristian Ronaldo, gest emoționant după conferința de presă în care a fost anunțat oficial la Al Nassr

Cristian Ronaldo gest emoționant după conferința de presă în care a fost anunțat oficial la Al Nassr

Cristian Ronaldo a făcut un gest emoționant după conferința de presă în care a fost anunțat oficial ca și jucător al echipei de fotbal Al Nassr. Îndrăgitul atacant a luat una dintre mingile de fotbal semnate chiar de el și a aruncat-o în public, către fanii veniți să-l vadă în carne și oase într-unul dintre cele mai importante momente ale vieții lui.

Îmbrăcat în echipamentul echipei de fotbal pentru care joacă acum, Cristiano Ronaldo s-a dus în pas alergător către un copil care îl aștepta cu brațele deschise și a primit absolut fascinat balonul oval de la cel pe care, cu siguranță, îl consideră jucătorul lui preferat de fotbal.

Cristian Ronaldo a semnat cu Al Nassr

@espnfc This is so wholesome 🥹 (via @alnassr_official) #ronaldo #cristianoronaldo #alnassr #futbol #soccer #football ♬ original sound – ESPN FC

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a surprins pe toată lumea atunci când a acceptat oferta celor de la Al Nassr, mulți fiind cei care au spus că nu este neapărat o idee foarte bună din punctul de vedere al carierei lui. Starul portughez, pe de altă parte, spune că-l interesează deloc ce spun gurile rele și că această schimbare a venit natural în viața lui.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Lista cu antibioticele pentru care vor fi interzise exporturile din România pe o perioadă de 6 luni. Măsura va fi luată și pentru ibuprofen și paracetamol pentru copii

„Contractul meu e unic pentru că sunt un jucător unic, e bine să mă aflu aici, am doborât toate recordurile acolo. Nu îmi pasă de ce spune lumea, în ziua de astăzi fotbalul a evoluat și e foarte competitiv. Nu este finalul carierei mele”, a declarat Cristiano Ronaldo.

„Pentru mine e o oportunitate nu doar în fotbal, dar și să schimb mentalitatea noii generații. Nu mulți știu, dar multe cluburi din Europa, Brazilia, Australia, SUA, chiar și Portugalia, au încercat să mă transfere, dar mi-am dat cuvântul clubului, e o provocare bună, știu ce vreau și știu și ce nu vreau.

E o provocare să ajut cu experiența mea să schimbăm și să câștigăm puncte, dar și la fotbal feminin, vreau să ofer o viziune diferită asupra țării, fotbalului, de aceea am acceptat această oportunitate”, a declarat starul portughez în cadrul unei conferințe de presă.