PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI | Cu ce se luptă Crin Antonescu înainte de Crăciun? Supervizat de soția europarlamentar și în cele din urmă ajutat

EXCLUSIV PAPARAZZI | Cu ce se luptă Crin Antonescu înainte de Crăciun Supervizat de soția europarlamentar și în cele din urmă ajutat

Într-un interviu acordat prin vara acestui an, fostul politician Crin Antonescu spunea că de când a ales să trăiască discret, ”fac ce-mi place, când îmi place”. Se pare însă că uneori face și ce trebuie, fie ca-i place, fie că nu. Judecând după expresia feței, pare mai degrabă că nu. Cu ce se luptă Crin Antonescu înainte de Crăciun? Au aflat paparazzi MediaFlux.

În toiul celei mai mari aglomerații de dinainte de sărbători, când toți bucureștenii sunt pe strazi și la cumpărături, Crin Antonescu a ales să facă exact același lucru.

Cu ce se luptă Crin Antonescu înainte de Crăciun? Cu aglomerația, dar mai ales cu un brad

Deși era în vogă și avusese deja funcții înalte, Crin Antonescu a ales în urmă cu mai bine de șase ani să se retragă definitiv din politică. A refuzat să mai candideze pentru vreo funcție publică, nici măcar nu s-a mai întors la catedra de istorie și a lăsat doar pe seama soției grija banilor. Nu că ar fi o grijă, căci Adina Vălean câștigă sume importante de bani, ea ocupând diverse posturi bine remunerate la Bruxelles.

Între 2014 și 2017, soția lui Crin Antonescu a fost vice-președinte al Parlamentului European, apoi președintele Comisiei pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară (2017-2019), iar din 2019 este Comisar european pentru Transporturi. Cei doi trăiesc în cea mai mare parte a timpului la Bruxelles. Dar sărbătorile de iarnă au ales să le petreacă în țară.

Și să facă exact ce fac românii: să iasă la shopping pe ultima sută de metri.

Paparazzi MediaFlux i-au fotografiat pe Crin Antonescu și Adina Vălean la un cunoscut mall din Capitală. Au cumpărat un expresor și un brad și n-a fost un proces tocmai ușor.

O, brad frumos și greu! Crin Antonescu și soția au conclucrat pentru băgarea pomului în portbagaj

“Fac ce-mi place, când îmi place”, povestea Crin Antonescu în interviul sus-menționat fostul politician, care adăuga că i se pare foarte comfortabil să poată ieși pe stradă fără să fie recunoscut. Totuși, în ciuda aglomerației din mall, omul care a fost ani de zile președinte al PNL a fost imediat recunoscut de paparazzi noștri.

Tocmai intra la Cărturești, unde a petrecut mult timp printre rafturi, dar nu printre cărți, ci la secțiunea ”cadouri”, de unde a plecat în cele din urmă cu un expresor.

Dar adevărata provocare avea să urmeze abia la ieșirea din mall, când Antonescu și soția au mers să aleagă un brad. Au studiat mai multe exemplare tăiate, mai mici, mai mari, mai bogate, mai sărăcuțe, dar alegerea finală a fost clară: un brad mare și gras cu care fostul politician avea să se lupte din greu pănă la mașină, dar și după.

Pentru că bradul mare și gras urma să fie transportat cu un autoturism mediu, unde n-a fost tocmai simplu de introdus.

Din fericire, a intervenit și soția, astfel că după ce cei doi au conclucrat, pomul a fost culcat corespunzător și a pornit în călătoria magică în care avea să devină ”pom de Crăciun”.

Președintele țării pe durata suspendării

Crin Antonescu a fost președintele PNL din 2009 și până în 2014. A candidat la președinția României în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al treilea, fiind apoi unul dintre artizanii coaliției PSD – PNL sub numele de Uniunea Social- Liberală, care a rezistat până în 2014.

Timp de o lună și jumătate, în vara anului 2012, Crin Antonescu a fost președinte interimar al României, pe durata suspendării din funcție a lui Traian Băsescu. În decembrie 2012, USL condus de Antonescu în calitate de co-președinte a câștigat alegerile parlamentare cu aproape 60% dintre voturile românilor.