SHOWBIZ

Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică? N-are legătură cu zona artistică

Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică N-are legătură cu zona artistică

Fiul lui Ștefan Bănică, tot un Ștefan și el, promite să devină un personaj la fel de interesant ca și tatăl său sau, de ce nu, asemenea, bunicul lui, Ștefan Bănică Senior. Tânărul de 20 de ani își construiește o carieră frumoasă în lumea artistică, prestația din emisiunea „Te cunosc de Undeva” demonstrează că talentul s-a transmis cu vârf și îndesat pe linie paternă.

În plus, Bănică Jr. cel mic pare să aibă și alte veleități ceva mai pragmatice, pentru că de curând s-a lansat într-un business foarte la modă printre tinerii vremii.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: VIDEO EXCLUSIV | Unde a ales Ștefan Bănică Jr. să-i ducă pe cei trei copii ai săi în Ziua de Paște. Lavinia Pîrva a lipsit

Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică? N-are legătură cu zona artistică

Moștenitorul Bănică a reușit să-și îndeplinescă un vis și anume a devenit patron de cafenea. Locația cochetă funcționează în centrul Capitalei, iar clienții care-i trec pragul sunt întâmpinați chiar de tânărul artist, atunci când timpul îi permite să stea departe de activitatea lui principală, arta.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele sau împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Ștefan Bănica pe pagina lui de Instagram.

Deși, extrem de tânăr, Ștefan Bănică Jr. fiul se susține financiar de ani de zile, el câștigând bine din contractele de imagine pe care le are, dar și in piese de teatru și concerte în care a prestat artistic de-a lungul timpului.

Radu Ștefan este copilul lui Ștefan Bănică Jr și al Cameliei Constantinescu

Tânărul est rodul iubirii pe care a trăit-o tatăl lui cu doamna Camelia Constantinescu, femeia care i-a intrat la suflet lui Ștefan Bănică Jr. după despărțirea de Mihaela Rădulescu. Totalmente necunoscută publicului, bruneta i-a stat alături lui Bănică timp de 5 ani, perioadă în care a venit pe lume și primul lui moștenitor.

După despărțire, Radu Ștefan a rămas în grija mamei care s-a asigurat să-i dea copilului o educație aleasă demnă de familia din care provine.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri