PAPARAZZI

Cum arată o zi din viața cuplului Adi Sînă – Anca Serea | VIDEO PAPARAZZI

Cum arată o zi din viața cuplului Adi Sînă - Anca Serea | VIDEO PAPARAZZI

O zi din viața cuplului Adi Sînă – Anca Serea vei vedea, nu este una simplă, însă, din imaginile puse la dispoziție de paparazzi Mediaflux.ro, este una în care echilibrul s-a reinstalat total.

După o serie de tensiuni care au existat între cei doi, fapt, direct sau voalat, recunoscut, după o situație medicală care i-a creat un disconfort evident frumoasei brunete, o anemie pe care multă vreme i-a fost greu să o stăpânească, toate acestea însumate cu responsabilitatea de a avea grijă de cei 6 copii, atât de diferiți ca și vârstă și nevoi, și un veșnic imobil în renovare, schimbare, se pare că lucrurile s-au mai așezat în Universul lor.

În urmă cu foarte puțin timp, fotoreporterii au reușit să „prindă” în imagini itinerariul dintr-o zi obișnuită a cuplului Adi Sînă – Anca Serea, o zi în care cei doi adulți au avut de gestionat, cu precădere, situații casnice.

O zi obișnuită din viața cuplului Adi Sînă – Anca Serea

Primul popas important a fost făcut, de cei doi, la un vestit magazin de mobilă din zona Băneasa acolo unde au petrecut minute bune în căutarea celor mai bune alegeri și opțiuni atunci când vine vorba despre amenajarea noii lor case. Dacă doamna părea să aibă ceva mai multă răbdare și asculta cu interes cele povestite de reprezentantul de vânzări, domnul se plimba de colo colo, doar, doar va veni vremea să plece, fără a fi, însă, absent în poveste. La un moment dat, chiar, invitat fiind de jumătatea lui ca să i se apropie, Adi Sînă a devenit dintr-o dată extrem de preocupat și de atent la cele ce i se povesteau.

După ce lucrurile au fost cât de cât rezolvate la magazinul cu pricina, cei doi soți au decis că a venit vremea să se relaxeze și alimenteze la unul dintre restaurantele cu renume din zona de nord a Bucureștiului unde, întâmplător sau nu, s-au întâlnit cu un cunoscut, alături de care au petrecut câteva minute.

În toată această perioadă, tânărul se lăuda, parcă, și povestea despre o mare reușită personală, în timp ce cei doi interlocutori îl priveau cu admirație și, din când în când, îl recompensau cu câteun zâmbet sau câteo felicitare verbală.

Rămași singuri la masă, cei doi soți și-au continuat discuția, de această dată în doi, relaxată, au pus ultimele detalii la punct, iar la final, domnul a fost cel care a părăsit incinta, lăându-și doamna singură la masă, ocazia cu care, vom vedea, Anca Serea a avut timp berechet să stea la taclale telefonice, taclale care au binedispus-o și i-au desenat permanet zâmbet frumos pe chip.

Revenind, însă, la momentul în care Adi Sînă s-a retras elegant, așa cum îi este stilul, de la restaurant, n-avem cum să nu aplaudăm gestul plin de iubire pe care l-a făcut, gest care s-a transformat într-un sărut de „ne vedem ceva mai târziu” pe care i l-a oferit ca un gentleman jumătății lui, de care nu o dată a povestit că este definitiv îndrăgostit.