PAPARAZZI

Cum au fost fotografiați Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru de paparazzi

Cum au fost fotografiați Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru de paparazzi

Mulți sunt cei care spun că Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează una dintre cele mai frumoase familii din România.

Când spunem frumoase, ne referim mai puțin la frumusețea fizică (care este oricum din plin), ne referim la frumusețea spirituală, frumusețea relației. Nu puține au fost dățile în care cei doi au vorbit frumos unul despre altul, frumos despre dragostea lor și, și mai frumos, despre copila lor.

Relația lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru a fost binecuvântată în august 2017 cu o minune de fetiță, pe care au botezat-o Alaia Zora.

Zilele trecute, frumoasa familie a fost fotografiată de colegii noștri paparazzi mediaflux.ro în timp ce se relaxau în fața unei cafele, la o terasă bucureșteanuă. Se vede clar cum Vladimir Drăghia și jumătatea lui, Alice Cavaleru, se bucură de ultimele raze de soare văratic de anul acesta.

Privind cu atenție fotografiile, lesne vedem că Vladimir era „profund” implicat în discuția cu soția lui. Gesticula, povestea, explica, punea suflet în ceea ce spunea. În antiteză perfectă ni se pare că este doamna lui, Alice Cavaleru, care par mult mai relaxată. Femeia își trece lejer mâinile prin păr în timp ce pare că-l privește, mai degrabă, absent pe soțul ei. Este clar, doamna Vladimir Drăghia chiar își dorește să se bucure de liniște.

Ce poveste de dragoste frumoasă au Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru!

Cea care l-a remarcat pe Vladimir a fost Alice, acum 13 ani, într-un supermarket. L-a văzut, el a trecut. 4 ani mai târziu, coincidență sau nu, s-a repetat experiența. Tot ea l-a văzut în același supermarket.

„În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o. Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc.

Atunci a zis ceva e cu omul ăsta de tot îl văd, ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună.”, apovestit Vladimir Drăghia pentru viva.ro.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele