SHOWBIZ

Cuza de la Noaptea Târziu: „Nu sunt un om care să spună `fericirea pentru mine înseamnă o nevastă, doi copii și o casă la malul lacului`!”

Cuza de la Noaptea Târziu Nu sunt un om care să spună fericirea pentru mine înseamnă o nevastă doi copii și o casă la malul lacului

Cucu de la Noaptea Târziu demolează un tipar. De ce să fii previzibil, când mai bine poți să te joci frumos cu viața?

Așa de frumos, cum se joacă și cu rimele și versurile în parodiile care l-au făcut cunoscut alături de cei doi colegi, Emi și Cucu. Și, pentru ca tabloul să fie complet, fix în această perioadă publicul îl descoperă în calitate de concurent ASIA EXPRESS, unde face ce face și pune punctul pe U – umor. Toate acestea adunate înseamnă pentru Adrian Popescu – Cuza de la Noaptea Târziu surse de fericire, mulțumire și chef de mers mai departe.

„Fericirea înseamnă mult, înseamnă împlinire profesională, înseamnă să fiu împăcat cu ce fac. Profesional înseamnă să am încredere în mine înseamnă să am încredere în oamenii din jurul meu să petrec timp de calitate cu persoanele din jurul meu să fiu împlinit pe plan personal așa cum am fost eu crescut. Căutarea fericirii poate ajunge să fie nefericire.”, declara deunăzi Cuza.

Cuza: „Nu facem nimic doar pentru vizualizări sau pentru a ajunge în trending!”

„Deși toţi ne văd distrându-ne, ar trebui să afle că în spate e multă muncă și seriozitate. Că am investit foarte mult în studio, ca să putem reda la cea mai înaltă calitate ceea ce ne dorim. Că muncim din ce în ce mai mult acum, dar punem aceeași pasiune în ceea ce facem. Că nu ne-am asocia niciodată cu branduri în care nu credem și că ţinem foarte mult să ne reprezinte munca. Nu facem nimic doar pentru vizualizări sau pentru a ajunge în trending, pentru că asta s-ar simţi imediat. În felul acesta ne respectăm pe noi și ne respectăm și publicul.”, mai spune artistul de la Noaptea Târziu.

GALERIE FOTO: Cuza de la Noaptea Târziu la ASIA EXPRESS

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele