SHOWBIZ

Daliana Răducan despre relația cu Răzvan Simion: „L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element!”

Daliana Răducan despre relația cu Răzvan Simion L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element

Răzvan Simion are o relație cu o arhitectă mult mai tânără decât el. Aceasta a fost prima informație care a apărut în spațiul public despre cea ce avea să devină cea mai serioasă relație pe care a început-o Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble.


Zvonurile despre această poveste de amor s-au transformat într-o certitudine în momentul în care Ianca, fiica lui Răzvan, a postat pe social media o poză cu ea și cu Daliana.

Din acel moment, s-a știut clar cine este iubita lui Răzvan Simion și, s-a mai descoperit ceva, Daliana seamănă izbitor cu Diana, prima soție a matinalului de la Antena 1.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble în 2020

După o relație de cinci ani cu Lidia Buble, Răzvan Simion a mers mai departe în amor și și-a „reparat” inima îndrăgostindu-se de bruneta frumoasă, arhitect și designer de interior. Daliana Răducan a făcut parte din echipa „Visuri la Cheie”, de la Pro TV.

 

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă.”, spune Daliana despre ea.

Daliana Răducan, prima declarație de iubire, în public, pentru Răzvan Simion

„L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze.”, a declarat Daliana Răducan despre Răzvan Simion într-un prim interviu acordat revistei VIVA.

După o perioadă în care au ținut la strict secret relația lor, cei doi amorezi au acceptat zilele trecute să vorbească despre ce simt și cum îi face să trăiască această iubire. Sigur, atenția deosebită s-a concentrat pe ce are de spus doamna acestei iubiri și cât de frumos vorbește ea despre jumătatea-i.

„Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă.”

Cât despre un posibil viitor mariaj, nu se fac planuri. Ce este cert, este faptul că cei doi s-au mutat împreună la puțin timp după ce și-au dat seama că se iubesc, iar acesta a fost testul relației lor, așa cum ambii recunosc.