PAPARAZZI

Dan Bittman, ca la 20 de ani. Bea cafeaua în oraș și cumpără flori de la colț de stradă | VIDEO PAPARAZZI

Dan Bittman ca la 20 de ani. Bea cafeaua în oraș și cumpără flori de la colț de stradă | VIDEO PAPARAZZI

Dan Bittman nu se dezminte. Vibe-ul lui ca la 20 de ani crește, parcă, direct proporțional cu trecerea anilor. Este un bărbat care în ciuda părului alb se menține spinten și în pas cu evoluția lumii în care a ales să devină artist. Ceea ce în urmă cu 40 de ani, atunci când s-a lansat, însemna o întâlnire cu ai lui colegi de trupă într-o garsonieră ceaușistă, s-a transformat astăzi într-un video call de business, iar floarea „furată” cu emoție dintr-o curte vecină pentru iubita din adolescență este astăzi un buchet sofisticat „cules” pe cash de la florărie.

Cumva, am introdus cu ajutorul acestei paralele situația în care a fost fotografiat zilele trecute paparazzi Mediaflux.ro, domnul Dan Bittman a avut o serie întreagă de diligențe de făcut. În primă instanță a avut de rezolvat o serie de situații care țineau de zona business, motiv pentru care a încins un video call în timp ce-și servea cafeaua la una dintre cafenelele dintr-un lanț cunoscut în România.

Liniștit, dar extrem de hotărât în ceea ce privește situația discutată, artistul a punctat puternic și apăsat adevărul despre prezentul tratat și, doar, după ce s-a asigurat că detaliile transmise au fost limpede înțelese și-a găsit libertatea să meargă mai departe cu obligațiile zilei.

Și, printre acestea s-a găsit și sarcina de a achiziționa un buchet de flori pentru, desigur, una dintre domnițele deosebite care-i populează viața solistului de la Holograf, binecunoscut pentru plăcerea de a avea aproape multe reprezentante ale sexului frumos. Superbul buchet a fost găsit rapid, achiziținat în grabă, așezat cu grijă pe bancheta de spate a bolidului pe care îl conduce și, împreună, cei doi speciali „și-au văzut” mai departe de obligațiile zilei, fiecare cu rolul lui.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Adela Popescu și Dana Rogoz se întrețin ca fetele, în timp ce domnul „Rogoz” se ocupă cu folos de micuța moștenitoare | VIDEO PAPARAZZI

Dan Bittman își dorește să devină bunic

Invitat în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Dan Bittman declară că este încântat și nu-l sperie faptul că foarte curând ar putea să devină bunic.

„Sigur că nu. Nu am nicio problemă, sunt lucruri firești, viața are cursul ei, cu toții trecem sau o să trecem și le doresc tuturor să treacă prin aceste sentimente. Acum am început și eu să înțeleg toate lucrurile pe care nu le înțelegeam de la părinții mei, asta odată cu devenirea mea ca părinte și le doresc tuturor. Nu am nimic împotrivă cu asta, e foarte frumos.

„Eu sunt pentru a face copii, am demonstrat lucrul acesta. Cât mai mulți și câți mai frumoși și sănătoși, tuturor le doresc, pentru că există o magie în toată creșterea asta a copiilor și este absolut fabulos. Doar că, nu poți să îi contrazic (…) asta cu genurile în care să nu se mai spună mamă și tată, iarăși, din punctul meu de vedere este o exagerare. Cel mai frumos lucru este să ți se spună mamă sau tată, iar părinții să fie de același sex. Copiii nu înseamnă că vor deveni ce au fost părinții, copilul o să simtă la un moment dat că este dintr-o parte sau din alta sau cine știe, aici nu se mai pot face legi”, a declarat Dan Bittman, în cadrul emisiunii Golden Hour cu Jessie, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM.