PAPARAZZI

Dan Diaconescu, punctează bine și în anonimat. Fostul BOSS OTV și-a luat bolid de aproape 200.000 de euro | VIDEO PAPARAZZI

Dan Diaconescu punctează bine și în anonimat. Fostul BOSS OTV și-a luat bolid de aproape 200.000 de euro | VIDEO PAPARAZZI

Dan Diaconescu, personajul public care a „răvășit”, la propriu, industria media din România, pare să o ducă foarte bine, în ciuda faptului că imperiul lui, construit în epoca de glorie a OTV, s-a năruit.

După ani petrecuți în închisoare, declarații care mai de care mai dramatice care veneau din zona apropiată lui, nimeni nu-și imagina că viața lui Dan Diaconescu va rămâne „plafonată” la nivelul yacht-rilor, mașinilor de sute de mii de euro și a vilelor impozante cu care jurnalistul se lăuda.

Iată că, nu-i așa, viața bate filmul, iar fostul OTV-ist demonstrează contrariul. Zilele trecute, „fosta victimă” a tomberonului în care, în direct, la plasat Tolea Ciumac, a avut o apariție de mare BOSS pe străduțele lăturalnice ale Capitalei. Afaceristul, despre care nu prea este limpede cu ce-și ocupă timpul acum, a apărut la volanului celui mai nou model de Maybach clasa S, un bolid al cărui preț ajunge „fericit” la suma de 200.000 de euro.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: EXCLUSIV PAPARAZZI | Cei 3 D care au făcut istorie în TV! Dan Diaconescu, Dan Negru și productoarea Dana Mladin, ședință în aer liber

Dan Diaconescu, un anonim cu stare

Paparazzi Mediaflux.ro, mereu în acțiune, l-au fotografiat fix în momentul în care căuta un loc de parcare decent pentru bolidu-i din dotare. Cu frâna de motor trasă, așa ca-n viața pe care o duce acum, Dan Diaconescu a rulat cu 5 la oră printre blocuri pentru ca, la un moment dat, ca un șofer experimentat, să facă o parcare laterală de toată frumusețea. După ce s-a asigurat că averea-i pe 4 roți este regulamentar parcată, fostul director de televiziune post-decembristă a coborât și a luat la pas aleea către destinația unde era așteptat.

Cu o mână în buzunar și cu alta susținându-și la ureche smartphone-ul de ultimă generație, Dan Diaconescu pășea lejer, relaxat, cu mima omului care a lăsat în urmă problemele care i-au făcut viața un calvar.

Este posibil ca această rezistență psihică să fie rodul copilăriei nu tocmai fericite pe care a avut-o la Caracal, locul-i de baștină, copilărie despre care de multe ori a povestit, plasând sărăcia de atunci într-o paralelă cu viața îndestulată pe care reușise să o construiască în urmă cu mai mult de 10 ani.

„Eu reprezint modelul omului care se realizează în viață. Am plecat atât de de jos încât nu puteți crede. Nu aveam bani de vacanțe, nu aveam jucării, hainele le împrumutam de la frații mei, aveam pământ pe jos în casă… . Eu nu știam că o să ajung aici, dar tata mă plimba cu bicicleta lui și când era întrebat de vecini cine sunt, cum mă cheamă, spunea că sunt viitorul președinte al țării.”, povestea Dan Diaconescu, la vremea aceea.

„Când am plecat din Caracal nu știam unde este Casa Presei în București. Tot ce știam e că voiam să ajung cel mai tare jurnalist, numărul 1. Acum am tot ce vrei de la viață. Sunt un tip care a cumpărat un iaht cu 2, 8 milioane de euro și s-a plimbat o singură dată cu el. E superb, are 4 camere, living, baie, dar nu i l-aș da lui Băsescu să-l conducă, mi-e că-l strică. (…) Am cele mai frumoase balcoane de vilă din România, dar nu am ieșit niciodată pe balcon, așa că nu văd utilitatea lui. Făceți-vă case mici, cochete, iar restul banilor cheltuiți-i pe vacanțe, trăiți-vă viața! Eu degeaba am avion, elicopter și multe altele, că nu mă bucur de ele. Eu nu am timp de nimic.”, mai spunea Dan Diaconescu.