WORLD

Daniel Negreanu atinge un nou record în poker

Daniel Negreanu atinge un nou record în poker

Daniel Negreanu atinge un nou record în poker. Daniel Negreanu a ieșit pe locul al treilea câștigând 124.000 de dolari într-un eveniment cu buy-in de 25.000 de dolari.

A devenit al treilea jucător din lume care a ajuns vreodată la 50 de milioane de dolari încasărilor din poker, scrie PokerNews.

Luna trecută, Poker Hall of Famer a împărtășit datele despre profiturile lui Daniel Negreanu totale începând cu 2013. Conform calculelor sale, el a crescut cu puțin peste 13 milioane de dolari în perioada de nouă ani (exclus 2020 din cauza COVID).

Potrivit Hendon Mob, Daniel Negreanu a ajuns acum la cota de 50.116.496 de dolari în numerar. Doar Bryn Kenney (57.221.865 dolari) și Justin Bonomo (58.954.124 dolari) au mai mult.

Stephen Chidwick se află în prezent pe locul al patrulea, la 44.665.132 dolari, urmat de Erik Seidel, care tocmai a atins 42.441.244 dolari cu un loc secund în PokerGO Cup.

Daniel „Kid Poker” Negreanu este un jucător profesionist de poker canadian, de origine română. Acesta a jucat într-un episod din serialul de televiziune Private Eyes.

Primul contact cu jocul de poker l-a avut după absolvirea școlii generale. Deși a reușit să intre la liceu, Daniel a abandonat școala pentru a se dedica jocului de poker, jucând în cazinourile locale și participând la partide ilegale de poker în împrejurimile orașului Toronto.

La vârsta de 16 ani a ajuns pentru prima oară în Las Vegas. Acolo a participat la primul său concurs, pierzând însă toți banii (3.000 $). Daniel Negreanu nu s-a descurajat și s-a întors în Canada, studiind intens jocul de poker.

Asista la marile concursuri de poker, în preajma meselor cu jucători, privind intens, ore în șir, fețele și gesturile concurenților.