NEWS

Deputatul Corneliu-Mugurel Cozmanciuc, victorie zdrobitoare. CRISTIAN ENE a demonstrat că fapta de care a fost acuzat acesta NU A EXISTAT

Deputatul Corneliu-Mugurel Cozmanciuc victorie zdrobitoare. CRISTIAN ENE a demonstrat că fapta de care a fost acuzat acesta NU A EXISTAT

Deputatul Corneliu-Mugurel Cozmanciuc, președintele PNL Neamț care a fost acuzat de trafic de influență, a obținut o victorie zdrobitoare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Echipa de avocați care s-a ocupat de apărarea politicianului, echipă formată din Maestrul Cristian Ene, alături de Florin Cojocaru, Ștefan Diaconescu și Alexandru Terta, a reușit să demonstreze că acuzația formulată de DNA împotriva deputatului Cozmanciuc nu a existat vreodată.

Deputatul Corneliu-Mugurel Cozmanciuc victorie zdrobitoare. ICCJ hotărăște în mod definitiv achitarea acestuia. Fapta de care a fost acuzat NU A EXISTAT

Deputatul liberal Corneliu-Mugurel Cozmanciuc, preşedinte al PNL Neamţ, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în luna februarie a anului trecut, într-un dosar în care era acuzat de trafic de influenţă. Procurorii DNA au susținut că politicianul ar fi promis numirea unei anumite persoane la conducerea Administraţiei Naţionale „Apele Române”, cerând în schimb 500.000 de lei.

Procurorii anticorupţie notau în rechizitoriu că, în perioada 4 – 27 noiembrie 2019, Corneliu-Mugurel Cozmanciuc ar fi pretins de la Vlad Marcoci 500.000 de lei, lăsând să se creadă că va interveni pe lângă ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor din acea perioadă pentru ca acesta să numească în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale „Apele Române” o persoană apropiată de omul de afaceri.

Avocatul Cristian Ene reușește astfel să obțină un nou succes, alături de echipa de avocați pe care a coordonat-o, în cel mai recent proces în care a fost implicat un om politic.

Cristian Ene, celebru avocat din generația tânără, a intrat în atenția opiniei publice la doar 25 de ani, după ce l-a apărat chiar pe fostul președinte Traian Băsescu, inclusiv în dosarul „Flota”.

De-a lungul vremii, Cristian Ene a avut în portofoliu și alţi politicieni și oameni de afaceri importanţi: Mircea Sandu – FRF – dezafilierea Universității Craiova – scăpat de plata a peste 240 milioane de euro, Gino Mario Iorgulescu – lipsire de libertate, Mihai Corbu – fost Director Gazprom si Lukoil – scăpat de condamnarea de 7 ani, din prima instanță, Marian Petrache – trafic de influență/luare de mită – clasare.