SHOWBIZ

Dieta lui Teo Trandafir. Ce mănâncă în fiecare zi ca să-și mențină constant numărul de kilograme?

Dieta lui Teo Trandafir. Ce mănâncă în fiecare zi ca să-și mențină constant numărul de kilograme

Teo Trandafir a fost dintotdeauna o femeie care s-a luptat cu kilogramele în plus.

Multă vreme, mulți au considerat chiar că tocmai această imaginea i-a adus succesul în TV.

Surplusul ponderal, autoironia inteligentă, umorul proverbial, acestea par a fi elementele ecuației care o țin pe prezentatoarea Kanal D în atenția publicului de mai bine de 20 de ani.

Teo Trandafir a slăbit 60 de kilograme în urma unei operații de micșorare a stomacului

În anul 2013, după o serie de probleme de sănătate care i-au pus viața în pericol, Teo Trandafir a decis să facă intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului.

„Nu am făcut această operație de plăcere, ca nimeni, de altfel. Am făcut-o pentru că aveam nevoie de ea. Cu siguranță, vă aduceți aminte de mine cum eram la televizor pe vremea aceea: grasă. La televizor ajunsesem la termeni de prietenie cu mine, mai apelam și la puțină autoironie, dar presiunea sociala nu e atât de ușor de combătut.

Din acest motiv scriu acum acest articol, să vă spun că nu sunteți singuri. Iar acesta nu e un slogan, este o stare de fapt. Aveți nevoie de cineva care a trecut prin asta ca să vă spună ca lucrurile pot fi, în mod miraculos, mai bune.”, scria Teo Trandafir la 6 ani de

Dieta lui Teo Trandafir

Teo Trandafir și-a schimbat complet stilul de viață după ce a slăbit numărul record de kilograme. Astăzi are grijă ce mănâncă, cum mănâncă și, mai ales, și-a „construit” o serie de rigori pe care le încalcă foarte rar, înspre deloc.

De exemplu, în fiecare dimineață, după ce se trezește, vedeta Kanal D bea un litru și jumătate de apă pe stomacul gol.

„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile’, a mărturisit Teo chiar în emisiunea ei de la Kanal D.

Dacă vine vorba de mâncat și care sunt alegerile sale alimentare în acest sens, lucrurile stau mai simplu decât ne-am fi imaginat.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place’, explica Teo Trandafir.

Cumva, astfel, Teo Trandafir urmează regimul care i-a fost recomandat imediat după intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului.

„Dimineata consum o felie de pâine cu mai multe fibre cu salată de vinete, ori pate de ton, ori brânza la tub. Tai felia de pâine în patru și mănânc două dintre ele, următoarele două nu mai intra. Mai fac câte ceva prin casă, mai beau o gură de cafea și înainte să plec la serviciu le mănânc pe celelalte două. La prânz, porția mea este o cană de supă strecurată.”, a declarat Teo pentru Cancan.ro.

Vedeta Kanal D poate să mănânce și de 10 ori pe zi, însă în cantități foarte mici.

“Câteva furculițe din orice. Nu există mai vrei, pentru că te saturi foarte repede, pentru ca stomacul este mic. În momentul în care te-ai săturat și creierul este mulțumit! Poți să mai iei o pauză de o oră două și să mai mănânci altă bunătate”, conchidea Teo Trandafir.