WORLD

Enrique Iglesias va lansa un nou album în septembrie: „Ar putea fi ultimul”

Enrique Iglesias va lansa un nou album în septembrie Ar putea fi ultimul

Enrigue Iglesias este hotărât să înceapă un nou capitol în viața sa. Artistul, în vârstă de 46 de ani, a anunțat în cadrul unei discuții în mediul online cu Ricky Martin și Sebastian Yatra, că următorul său album ar putea fi și ultimul.

Potrivit declarațiilor sale Enrique Iglesias se gândește de mai bine de 5 ani să nu mai lanseze discuri. Viitorul album, intitulat „Final”, ar putea fi într-adevăr ultimul.

„Nu este ceva la care m-am gândit în ultimele luni. Este ceva la care m-am gândit în ultimii ani”, a declarat Enrique Iglesias pe Instagram. „Vor exista Volumul 1 și Volumul 2, dar sunt ultimele. Nu știu. Sunt în acel moment din viața mea, acel capitol din viața mea, unde cred că este momentul potrivit să mă retrag. Și m-am gândit la asta din 2015 ”.

Iglesias și-a lansat albumul de debut în 1995. Ulterior a lansat numeroase alte discuri, inclusiv, printre altele, Escape din 2001, Euphoria din 2010. Și Sex and Love din 2014, care este cel mai recent album al său.

Enrique Iglesias nu va renunța la cariera sa muzicală

Cu toate că va renunța în a mai lansa discuri, Enrique Iglesias  i-a asigurat și pe fani că lansarea celui de-al 11-lea album de studio nu înseamnă sfârșitul carierei sale muzicale.

„Nu mă voi opri niciodată să scriu melodii pentru că îmi place să scriu melodii, dar o voi face într-un mod diferit, adică nu trebuie neapărat să fie ambalate ca album, așa că acest proiect pentru mine este important” a mai explicat artistul.

Într-o altă postare pe Instagram, Iglesias a împărtășit și o fotografie care va fi coperta albumlui „Final”.  

Volumul 1 al albumului „Final” este programat să fie lansat la sfârșitul acestei luni, pe 17 septembrie.