PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI. Am întâlnit și români fericiți. Familia de miliardari Apreutese emană opulență | FOTO

Am întâlnit și români fericiți. Businessmanii Simion și Loredana Apreutese lasă în urmă un parfum de bunăstare, privind numai mașinile și îmbrăcămintea scumpă cu care se afișază la fiecare ieșire în oraș. Afacerile de succes le permit să aibă un nivel de trai asemănător marilor staruri de la Hollywood.

Viață de nabab în goana unui Rolls-Royce Cullinan

Paparazzi MediaFlux i-a surprins pe cei doi soți în timp ce își parcau bolidul de lux și se îndreptau spre un restautrant de fițe din zona bună a Capitalei. Mașina, nu alta decât un Rolls-Royce Cullinan, de peste 350.000 de mii de euro, este o combinație între confort și sport, cu un motor foarte puternic, undeva la 600 de cai putere. De ți-e și frică să o lași pe undeva nesupravegheată.

fam. apreutesei1
sursa foto: MediaFlux

Dar, pe partea cu caii putere nu este departe de năzuințele lui Simon Apreutese, un fan declarat al sportului. Cu ceva timp în urmă el a cochetat cu ideea cumpărării unui club din Superligă, de notarietate fiind negocierile avute cu latifundiarul Gigi Becali pentru a prelua FCSB.

Deși Apreutese a fost ferm în a achita suma cerută pentru echipă, de 25 de milioane de euro, discuțiile au rămas fără finalitate, stiut fiind că Gigi Becali este un persoanaj care astăzi spune ceva, mâine altceva. Răzgânditul fiind marcă întregistrată. Cu toate acestea a recunoscut seriozitatea ofertantului, pe care l-a și lăudat.

 „E băiat deștept, știe economie, legislație, a creat firme!”, a spus, atunci, Gigi Becali.

Unde sunt bani, e și putere. Simion Apreutese este fondatorul companiei Alexander International Holding, specializată în domeniul transporturilor. Aceasta a preluat și firma dâmbovițeană Vio Transgrup, iar în 2021 a achiziționat operațiunile pe care firma Brandl, o firmă din industria pieselor auto, le desfășura pe teritoriul Cehiei.

Am întâlnit și români fericiți

Nu demult, Alexander International Holding a făcut o nouă achiziție spectaculoasă. Compania deținută de Simion Preutese a achiziționat 50 la sută din acțiunile celei mai mari firme de organizare de spectacole din România, Headline Management Agency – fosta Global Headliners. Aceasta îi are în portofoliu, printre alții, pe cei mai cunoscuți 30 de de actori de stand-up comedy din țara noastră. printre aceștia, regăsindu-se Micutzu – Cosmin Nedelcu sau Cătălin Bordea. De aceasta din urmă se ocupă preponderent soția sa, o cunoscută femeie de afaceri.

Iată că doamna nu stă acasă pentru a fi intreținută de potența financiară a soțului, pune umărul la progresul holdingului.

Recent, în 2024, Loredana Apreutese, arădeancă la origine, a fost nominalizată de cei de la Forbes ca fiind una dintre cele 50 cele mai influente femei din România. La Gala Capital 100 femei de succes din 2023, Loredana Apreutese a primit o distincție tot în acest sens, fiind considerată „probabil cea mai influentă femeie de afaceri din transporturi”.  Ea remarcându-se și ca general manager al companiei de transport marfă International Alexander Holding.

O familie de moguli media

Soții Apreutese îi calcă pe urme și celebrului mogul de presă Rupert Murdoch. Holdingul lor deține site-ul iamsport.ro.

În foarte scut timp publicația a luat cei mai buni junaliști de sport și comentatori sportivi din România în echipa sa, printre care și Costin Ștucan, făcând cifre și performanțe care se bat ușor cu celebrele siteuri de sport consacrate.

Mai mult, familia Apreutese deține și platforma Explorado.ro, primul magazin online generalist, de calibru, lansat în ultimii ani în România.

Explorado.ro a fost lansat după doi ani de dezvoltare de la zero a platformei și tehnologiilor proprii și este un proiect

Investiția în platforma Explorado.ro este finanțată 100% cu capital românesc, fiind deținută integral de către International Alexander Holding.

Companiile grupului, au peste 2.700 de angajați și operațiuni în România, Ungaria, Serbia și Germania, furnizează servicii de transport rutier, servicii de transport aerian și maritim, feroviar, depozitare, managementul recipientelor (spălarea și mențenanța cutiilor), servicii express, servicii integrate de logistică, producție, e-commerce și imobiliare.

Alexander International Holding a luat ființă în urmă cu două decenii și a avut o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro în 2021, iar în 2022 suma a ajuns la nu mai puțin de 257 de milioane de euro.

Mihnea Tălău. Redactor la MediaFlux. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în decursul ... vezi toate articolele
Parteneri
Amenzi de până la 10.000 de lei pentru șoferii care încalcă regulile la munte. Legea s-a schimbat
Amenzi de până la 10.000 de lei pentru șoferii care încalcă regulile la munte. Legea...
Cine este, de fapt, Babasha, manelistul care a urcat pe scenă la concertul Coldplay. A fost numărul 1 în trending pe Youtube
Cine este, de fapt, Babasha, manelistul care a urcat pe scenă la concertul Coldplay. A...
Câte voturi a obţinut
Câte voturi a obţinut "Garcea" la alegerile din Olt. Mugur Mihăescu a candidat din partea...
Locul de muncă din România unde câștigi și 100 de euro pe zi. Oamenii nici nu vor să mai audă de munca în străinătate
Locul de muncă din România unde câștigi și 100 de euro pe zi. Oamenii nici...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de...
Video. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, circ total: Antrenorul a chemat poliția la fața locului: ”Uitați-vă cu ce se ocupă”. Update
Video. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, circ total: Antrenorul a chemat poliția la fața locului:...
Un nou mare retailer intră pe piaţa din România şi se ia la
Un nou mare retailer intră pe piaţa din România şi se ia la "trântă" cu...
Astăzi se deschide în Bucuresti cea mai mare plajă artificială urbană dintr-o capitală europeană. Vezi unde se află noul loc de distracţie din ţara noastră
Astăzi se deschide în Bucuresti cea mai mare plajă artificială urbană dintr-o capitală europeană. Vezi...
Ea e IUBITA SUPERBĂ a lui BABASHA! Cum arată Ruxi. E cântăreață
Ea e IUBITA SUPERBĂ a lui BABASHA! Cum arată Ruxi. E cântăreață
Regula obligatorie de la 1 OCTOMBRIE. Decizia s-a luat chiar astăzi în Guvern: Vor putea fi MONITORIZAȚI
Regula obligatorie de la 1 OCTOMBRIE. Decizia s-a luat chiar astăzi în Guvern: Vor putea...
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Aşa va arăta noua conducere a UE. Politico: Un consens neobişnuit de timpuriu pare să se contureze în jurul numelor preferate pentru a sta la masa de conducere a UE
Aşa va arăta noua conducere a UE. Politico: Un consens neobişnuit de timpuriu pare să...
Dezvăluire. Cum au ajuns Temu şi Shein, două platforme din China, „să încarce“ maşinile curierilor români: unu din zece colete livrate zilnic vine de pe aceste platforme. Suma medie pe o comandă este de 20-30 de euro, vânzările pot ajunge la 600 mil. euro într-un an
Dezvăluire. Cum au ajuns Temu şi Shein, două platforme din China, „să încarce“ maşinile curierilor...
O criză energetică de proporţii ameninţă să arunce în aer una dintre cele mai importante industrii din lume. Telefoanele, laptopurile şi maşinile sunt primele care vor cădea
O criză energetică de proporţii ameninţă să arunce în aer una dintre cele mai importante...
Alertă alimentară. Sortimente de tăieței, retrase din cauza riscului de otrăvire
Alertă alimentară. Sortimente de tăieței, retrase din cauza riscului de otrăvire
Cele mai bune glume după manelele de la Coldplay | Maneliștii vin la sfârșit, nu la început
Cele mai bune glume după manelele de la Coldplay | Maneliștii vin la sfârșit, nu...
Guvernul dă lege! Se INTERZIC telefoanele mobile!
Guvernul dă lege! Se INTERZIC telefoanele mobile!
Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori
Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori