PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI Andreea Esca și chef Adrian Hădean, discuții la soare! Foști colegi la PRO TV, revedere după mult timp FOTO

sursa foto: Mediaflux.ro

Primăvara este un moment prielnic al revederilor, lucru pe care l-au făcut și cunoscuta prezentatoare de știri de la PRO TV Andreea Esca și celebrul chef Adrian Hădean cu care a fost colegă la postul de televiziune care a consacrat-o până când acesta a ales să schimbe tabăra și s-a dus la Digi 24. Cei doi ai fost reperați de paparazzi Mediaflux în cadrul unui eveniment vorbind împreună și depănând amintiri. Ce și-au spus nu știm, dar atmosfera pare să fi fost una cu adevărat deosebită.

Andreea Esca și chef Adrian Hădean au participat acum ceva timp la un eveniment monden care le-a dat prilejul să discute după mult timp. Cei doi au vorbit minute bune alături de restul invitaților prezenți.

Andreea Esca și Adrian Hădean
sursa foto: Mediaflux.ro

EXCLUSIV PAPARAZZI Andreea Esca și chef Adrian Hădean, discuții la soare! Foști colegi la PRO TV, revedere după mult timp

Andreea Esca și Adrian Hădean
sursa foto: Mediaflux.ro

Vedetele, foste PRO TV amândouă, până când renumitul bucătar a schimbat tabăra și a mers la Digi24, s-au revăzut la evenimentul A List Magazine care a avut loc la Maison Dadoo, în pop-up-ul de pe Str. Radu Beller din Dorobanți. Cunoscutul chef a ținut să imortalizeze momentul și pe pagina sa de Instagram, acolo unde a vorbit despre „fotografii rare” cu Andreea Esca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Hadean (@adihadean)

Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la PRO TV

Andreea Esca a vorbit recent despre plecarea de la știrile PRO TV, post care a consacrat-o definitiv ca fiind cea mai cunoscută prezentatoare din România. Un model pentru mii de tineri care se înscriu la facultatea de Jurnalism, Esca spune că ia în calcul să facă și altceva.

Andreea Esca și Adrian Hădean
sursa foto: Mediaflux.ro

„Pentru că în acest an împlinesc 30 de ani de Pro TV, pentru că de televiziune mai am încă vreo doi și ceva înainte, nu pot decât să fiu extrem de fericită și să-ți spun sincer, nu-mi vine să cred că se întâmplă asta.

Nu m-am gândit să mă retrag din televiziune, m-am gândit la varianta că poate, la un moment dat, am să fac și altceva în televiziune, un alt tip, poate, de emisiune, de format. Dar deocamdată este un mediu în care mă simt foarte bine, la care mă pricep și cred că fiecare ar trebui să facă în viață ceea ce se pricepe„, a declarat Andreea Esca”, pentru Unica.ro.

„Cred că tocmai pentru că am avut unul dintre primele podcasturi, care pe vremea aceea se numeau interviuri, pentru că asta sunt de fapt, doar că acum poartă un alt nume, nu mă interesează să-l fac acum. Mi se pare că acum este o invazie, sunt prea multe. (râde) Nu e bine să fii nici prea devreme, dar dacă tot am fost, parcă nu m-aș apuca să fac din nou. Vreau să le las loc tuturor acestor oameni care se bucură de a face podcasturi în acest moment”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Asociația fondată de chef Adrian Hădean aniversează 10 ani de activitate și lansează un nou proiect pentru comunitățile vulnerabile

Recent, asociația fondată de chef Adrian Hădean, Black Sea FooDignity (BSFD), a aniversat acum câteva săptămâni un deceniu de activitate dedicată sprijinirii persoanelor aflate în dificultate și comunităților vulnerabile. Începând cu pandemia, BSFD a lansat Social Food, cel mai amplu program al asociației, prin care a oferit, până în prezent, aproape 1,3 milioane de porții de mâncare caldă. Au beneficiat de acestea, de-a lungul timpului, medicii din prima linie, refugiații ucraineni și persoanele arondate celor șase cantine sociale cu care colaborează organizația.

„Nu-mi dau voie să rămân nepăsător atunci când văd oameni care spun “nu am ce să mănânc. Mi-e foame.” Când îmi spune cineva “mi-e foame și nu am ce să mănânc”, se desprinde ceva de mine și nu sunt sănătos dacă nu-i rezolv omului problema atunci, pe loc. O treime din populația României se află permanent în risc de sărăcie. Pentru acești oameni, hrana nu înseamnă doar supraviețuire, ci demnitate și un sentiment de apartenență la comunitate. Solidaritatea din programul Social Food nu este doar un gest, ci un angajament prin care ne asigurăm că fiecare om are un loc la masă”, a declarat chef Adi Hădean, fondatorul și președintele asociației.

BSFD marchează 10 ani de activitate prin lansarea unui nou proiect, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB). Începând cu 20 februarie, organizația va asigura mese calde și un spațiu sigur pentru socializare pentru 100 de persoane care vin să mănânce la Cantina Ominis. Pregătirea și servirea meselor vor fi gestionate de echipa asociației, cu sprijinul voluntarilor. Inițiatorii își propun să redea oamenilor șansa de a interacționa și de a se simți parte dintr-o comunitate.

În 2024, prin programul „Adoptă o cantină”, BSFD a mobilizat mai bine de 250 de voluntari din mediul corporate pentru pregătirea a peste 8.000 de mese calde. De asemenea, organizația a intervenit în situații de urgență și a oferit mii de mese calde familiilor afectate de inundațiile din Galați, în parteneriat cu Fundația Inimă de Copil. Totodată, cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil Kitchen Battle, organizat împreună cu Cuisine sans Frontières, a reunit șase chefi renumiți și 450 de invitați și a generat fonduri pentru cel puțin 100.000 de mese calde destinate persoanelor vulnerabile.

Adrian Hădean, în ajutorul oamenilor

Unul dintre proiectele de renume organizate de Adrian Hădean este „Black Sea FooDignity”. Acesta este un proiect special, cu o poveste frumoasă în spatele său.

Adrian Hădean a crescut în Baia Mare, loc unde și-a făcut și debutul în cariera profesionistă în arta bucătăriei în anul 1998. Anterior, acesta absolvise Facultatea de Electronică, însă timpul a demonstrat că alta era menirea sa. De asemenea, a lucrat și la radio. Deși sediul radioului era într-un hotel, foarte multe emisiuni se țineau în pizzeria de la parter. Când avea 19 ani, bucătarul acestei pizzerii i-a propus lui Hădean să gătească alături de el pentru un venit în plus. Astfel a început întreaga poveste a lui Adrian în bucătărie.