SHOWBIZ

EXCLUSIVITATE MONDIALĂ. Detalii bombă din interiorul petrecerii miliardarilor lumii de la Castelul Bran. Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience

EXCLUSIVITATE MONDIALĂ. Detalii bombă din interiorul petrecerii miliardarilor lumii de la Castelul Bran. Elon Musk a angajat un regizor pentru Draculas Experience
sursa: discover-romania.ro

EXCLUSIVITATE MONDIALĂ marca Mediaflux.ro. Reporterii noștri au descoperit o serie de detalii bombă din interiorul petrecerii miliardarilor lumii de la Castelul Bran. Miliardarul Elon Musk, la braț cu Angelina Jolie, a angajat un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience, o petrecere de Halloween cu totul și cu totul specială de care doar noi am aflat în premieră internațională.

EXCLUSIVITATE MONDIALĂ. Detalii bombă din interiorul petrecerii miliardarilor lumii de la Castelul Bran.

Apar noi detalii din petrecerea exclusivistă cu miliardari anunțată în premieră internațională de Mediaflux.ro încă de dimineață.

Potrivit surselor noastre, Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de Angelina Jolie și de alți mega-miliardari, petrec Halloween-ul la Castelul Bran într-o petrecere cu adevărată bogată și unică ce ar avea 140 de invitați, toți numai unul și unul, doar miliardari și vedete de renume mondial.

Totuși, printre aceștia s-ar număra, conform informațiilor noastre, și primarul localității Bran din Brașov.

Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience

Un lucru inedit, aflat tot în exclusivitate de Mediaflux.ro, este că miliardarul Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, care de curând a cumpărat Twitter, a angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională. Iar când banii nu sunt o problemă, totul va fi cu adevărat grandios.

Mai mult, conform surselor noastre, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Nimeni nu știe deocamdată cu exactitate ce se va întâmpla în faimosul castel Bran, mai ales că tot evenimentul a fost ținut în mega-secret, iar informațiile disponibile sunt totuși limitate.

Însă, MediaFlux a fost singura publicație din România și chiar din lume care a obținut informații și imagini de excepție de la ceea ce poate fi numit nu evenimentul anului, ci al ultimilor cel puțin 30 de ani în România.

Listă de invitați cu sute de miliarde de dolari în buzunare

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care și un apropiat de seamă a lui Elon Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, încă de azi-noapte, fiind surprins de paparazzi Mediaflux.ro.

Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

O parte din miliardari au aterizat azi-noapte

O parte a grupului a ajuns în România la bordul unui privat-jet, care a aterizat pe aeroportul Otopeni azi noapte în jurul orei 03:00, ora României.

Cel mai bogat om din lume, fondatorul Tesla și Space X, multi miliardarul Thiel, fondatorul PayPal frumoasa Jolie – pentru care Musk are o mai veche pasiune – și alți super-miliardari ai planetei vor petrece, potrivit informațiilor MediaFlux, sărbătoarea de Halloween la Castelul Bran, aflat în proprietatea arhiducelui Dominic von Habsburg.

Alte aproximativ 40 – 50 de persoane extrem de importante se vor afla, de asemenea, la Bran în acest weekend.

Magnații americani au fost preluați de la salonul oficial al aeroportului, cu maximă discreție, de un Mercedes S și mai multe dubițe Mercedes Vito care i-au transportat la un hotel de lux din centrul Capitalei, acolo unde paparazzi MediaFlux au obținut și primele imagini cu unii dintre cei mai bogați oameni ai planetei, apropiați ai lui Musk.