EXCLUSIV PAPARAZZI | Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc mâine! Imagini aparte cu ultimele pregătiri înainte de nuntă

spot_imgspot_img

Florin Salam și Roxana Dobre au o relație de peste 8 ani și tot de atunci se vorbește despre nuntă. Marele eveniment a tot fost anunțat, în tot felul de locuri și cu diverși nași, dar …nu a avut loc. Până acum. MediaFlux vă dă vestea, în exclusivitate: Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc mâine. Avem invitația, iar paparazzii au obținut imagini de la ultimele pregătiri dinainte de nuntă. 

Manelistul și partenera lui sunt împreună de opt ani și au trei copii. Și-au făcut vilă la marginea Capitalei și, deși pare că nu le lipsește nimic, mai avea ceva de rezolvat: nunta!

Cei doi sunt foarte discreți cu privire la viața lor personală, astfel că amănuntele despre marele eveniment au fost ținute super-secrete. S-a aflat doar că nunta va avea loc în acestă vară, la mare.

Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc mâine. Nuntă pe plajă, la Mamaia

Ei bine, MediaFlux a aflat că nunta are loc chiar mâine. Eleganta invitație indică locul unde se vor vor desfășura ceremonia religioasă, dar și grandioasa petrecere de după.

Cununia civilă va fi oficiată pe plaja clubului Nuba, la ora 17.00. Biserica aleasă pentru ceremonia religioasă este Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia, după care invitații sunt așteptați în club Nuba, pentru ”o petrecere ca în povești”.

Organizatoarea evenimentului – de la cap la coadă – a fost Roxana, care a vrut să se asigure personal că totul va fi așa cum a visat la importantul eveniment.

Agitație pentru ultimele pregătiri 

Paparazzi Mediaflux i-au fotografiat ieri pe Roxana și Florin făcând mai multe drumuri în oraș. Amândoi păreau agitați, ba parcă mai mult Roxana, care la un moment dat nici nu a mai avut răbdare să conducă și a făcut schimb de locuri, în trafic, cu șoferul.

Ulterior, câteva ore mai târziu, a revenit la volan. Mergând spre casă, Salam a recunoscut un prieten, pe un trotuar din zona Nordului și i-a cerut viitoarei sale soții să oprească. Avea nevoie, cel mai probabil, de un respiro, astfel că a coborât să schimbe câteva vorbe și, până la urmă, a decis să mai rămână în compania prietenului, astfel că Roxana a plecat singură către casă.

O ipostază ciudată, dar un incident banal!

Cei doi au stat de vorbă, dar au decis să facă și câțiva pași împreună. Și-atunci s-a întâmplat ceva ciudat: Florin Salam a părut că nu mai reușește să meargă.

Mai întâi s-a oprit și chipul i s-a schimbat de durere, apoi efectiv s-a lăsat pe vine, lângă o bordură. Misterul a fost în scurt timp rezolvat, căci manelistul și-a aranjat corespunzător skaterii care, probabil încălțați în grabă, nu se așezaseră ca lumea pe picior.

Cei doi și-au continuat apoi drumul și discuția.

Nunta, amânată din cauza pandemiei și a morții fratelui lui Salam   

Initial, Florin Salam și aleasa inimii lui plănuiseră căsătoria în 2020, la Dubai. Pandemia le-a dat peste cap planurile și, mai apoi, manelistul a primit o lovitură cruntă.

În seprembrie 2020, fratele lui Florin Salam a fost răpus de coronavirus. A murit la spital. Potrivit unor surse medicale, suferea de diabet, avea probleme cu plămânii și era bolnav cu inima, astfel că virusul i-a fost fatal.

spot_img

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.