EXCLUSIV FOTO/VIDEO PAPARAZZI. Fostul senator Marius Marinescu Bideu, reclamagiu înarmat cu furtun de apă. Atracția verii în Primăverii

spot_img

De când au venit peste noi zilele călduroase, de simți că te topești de căldură imediat ce-ai ieșit din casă, bucureștenii (și nu numai) caută variante de a se răcori fără să cheltuiască o avere. Pe litoralul românesc e scump, la bulgari e cam departe, iar pentru Grecia îți trebuie concediu. Cum nici ștrandurile din oraș nu-s foarte ofertante, devine o adevărată încercare să găsești o modalitate de a amăgi canicula, ieftin și eficient. Mult mai norocoși sunt, însă, locuitorii din zona zero a Bucureștiului sau cei care își parchează mașinile în cartierul Primăverii. Acolo, destul de aproape de vila în care locuiește președintele Iohannis, un om milostiv oferă gratuit dușuri cu apă rece. E un fost senator care oferă bucureștenilor servicii de răcorire.

Îl veți recunoaște destul de ușor în imaginile realizate pe paparazzi MediaFlux: ieșit în fața porții vilei lui de 1.000 de metri pătrați pe care o împarte cu soția, opt pisici și cășeușa Jenica, doar în șort și papuci, oferind cu mândrie trecătorilor imaginea bustului său gol.

Într-o mână ține un telefon, iar în alta un furtun de grădină. Telefonul îl folosește ca să sune, uneori prea des, aproape zilnic, la Poliția Locală, dar furtunul este cel care-l definește, căci de apă se leagă, într-un fel, întreaga sa carieră politică.

Fostul senator Marius Marinescu Bideu, reclamagiu înarmat cu furtun de apă. Povestea care l-a făcut celebru

Fiindcă, da, omul este un fost politician. Dacă reușiți să vă ridicați privirea mai sus de bustul gol, probabil că-l veți și recunoaște: este Marius Marinescu, senator în perioada 2004-2008 și mai apoi cărător de insulte al lui Corneliu Vadim Tudor, până la dispariția acestuia.

În zilele noastre mai apare la televizor în calitate de specialist în moaște comuniste, căci, stând de peste 30 de ani în Primăverii, a început să le cunoască destul de bine.

Pe când de-abia intrase în politică, în Partidul Democrat, Marius Marinescu s-a supărat pe colegii de partid și a demontat bideul din sediu, plecând cu el acasă. Omul susținea că el l-a plătit, iar partidul nu i-a înțeles profunda semnificație și a rămas la fel de murdar ca înainte. Așa i-a rămas numele de Marius Marinescu Bideu.

Bătaia cu apă cu politiciana ”Ciocul mic”

În timp a revenit la sentimente mai bune. N-a adus bideul înapoi, dar a candidat la Senat din partea PD și a și prins un loc bun, pentru patru ani. N-a rezistat chiar patru ani, totuși, căci după trei s-a mutat la Partidul Conservator, de unde s-a manifestat ca un luptător neînfricat cu foștii colegi.
Și tot apa l-a făcut celebru, prin 2008, când, într-o emisiune televizată, a aruncat apă din pahar pe Anca „Ciocul mic” Constantinescu. A fost frumos.

Cum de 14 ani Marius Marinescu Bideu n-a mai prins nici o funcție politică, statul în fața porții din Primăverii pare să-i fi devenit activitatea principală.

Servicii de răcorire a bucureștenilor

Acum, orice șofer care vrea să parcheze pe strada pe care Marinescu o consideră a lui, are parte de întreaga atenție a fostului senator.

Cum parchează cineva prin apropierea vilei lui, cum Marius Marinescu se activează: cu o mână formează pe telefon numărul poliției Locale, iar cu cealaltă mânuiește furtunul, stropindu-l din belșug pe șoferul impertinent. O distracție simplă, de vară, în cartierul foștilor și actualilor nomenclaturiști.

Astfel de momente de glorie ale fostului senator au fost filmate și de paparazzi MediaFlux zilele trecute. Savuroase imagini, mai ales că politicianul a invitat-o, generos, și pe o polițistă locală să joace în filmul lui. Femeia, cel mai probabil obișnuită cu reclamațiile lui Bideu, l-a ascultat cu răbdare.

Dacă n-ar fi și scandalul aferent, urletele și telefoanele la Poliție, mai că omul ar merita pus pe harta turistică a orașului, ca punct de atracție în zilele mult prea călduroase. Probabil că ar putea stropi în câteva minute toți pasagerii unui autocar, numai să știe și organizatorii tururilor turistice ar că în Primăverii un fost senator oferă servicii gratuite de răcorire pentru trecători.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.