PAPARAZZI

EXCLUSIV FOTO/VIDEO PAPARAZZI. Fostul senator Marius Marinescu Bideu, reclamagiu înarmat cu furtun de apă. Atracția verii în Primăverii

EXCLUSIV FOTOVIDEO PAPARAZZI. Fostul senator Marius Marinescu Bideu reclamagiu înarmat cu furtun de apă. Atracția verii în Primăverii

De când au venit peste noi zilele călduroase, de simți că te topești de căldură imediat ce-ai ieșit din casă, bucureștenii (și nu numai) caută variante de a se răcori fără să cheltuiască o avere. Pe litoralul românesc e scump, la bulgari e cam departe, iar pentru Grecia îți trebuie concediu. Cum nici ștrandurile din oraș nu-s foarte ofertante, devine o adevărată încercare să găsești o modalitate de a amăgi canicula, ieftin și eficient. Mult mai norocoși sunt, însă, locuitorii din zona zero a Bucureștiului sau cei care își parchează mașinile în cartierul Primăverii. Acolo, destul de aproape de vila în care locuiește președintele Iohannis, un om milostiv oferă gratuit dușuri cu apă rece. E un fost senator care oferă bucureștenilor servicii de răcorire.

Îl veți recunoaște destul de ușor în imaginile realizate pe paparazzi MediaFlux: ieșit în fața porții vilei lui de 1.000 de metri pătrați pe care o împarte cu soția, opt pisici și cășeușa Jenica, doar în șort și papuci, oferind cu mândrie trecătorilor imaginea bustului său gol.

Într-o mână ține un telefon, iar în alta un furtun de grădină. Telefonul îl folosește ca să sune, uneori prea des, aproape zilnic, la Poliția Locală, dar furtunul este cel care-l definește, căci de apă se leagă, într-un fel, întreaga sa carieră politică.

Fostul senator Marius Marinescu Bideu, reclamagiu înarmat cu furtun de apă. Povestea care l-a făcut celebru

Fiindcă, da, omul este un fost politician. Dacă reușiți să vă ridicați privirea mai sus de bustul gol, probabil că-l veți și recunoaște: este Marius Marinescu, senator în perioada 2004-2008 și mai apoi cărător de insulte al lui Corneliu Vadim Tudor, până la dispariția acestuia.

În zilele noastre mai apare la televizor în calitate de specialist în moaște comuniste, căci, stând de peste 30 de ani în Primăverii, a început să le cunoască destul de bine.

Pe când de-abia intrase în politică, în Partidul Democrat, Marius Marinescu s-a supărat pe colegii de partid și a demontat bideul din sediu, plecând cu el acasă. Omul susținea că el l-a plătit, iar partidul nu i-a înțeles profunda semnificație și a rămas la fel de murdar ca înainte. Așa i-a rămas numele de Marius Marinescu Bideu.

Bătaia cu apă cu politiciana ”Ciocul mic”

În timp a revenit la sentimente mai bune. N-a adus bideul înapoi, dar a candidat la Senat din partea PD și a și prins un loc bun, pentru patru ani. N-a rezistat chiar patru ani, totuși, căci după trei s-a mutat la Partidul Conservator, de unde s-a manifestat ca un luptător neînfricat cu foștii colegi.
Și tot apa l-a făcut celebru, prin 2008, când, într-o emisiune televizată, a aruncat apă din pahar pe Anca „Ciocul mic” Constantinescu. A fost frumos.

Cum de 14 ani Marius Marinescu Bideu n-a mai prins nici o funcție politică, statul în fața porții din Primăverii pare să-i fi devenit activitatea principală.

Servicii de răcorire a bucureștenilor

Acum, orice șofer care vrea să parcheze pe strada pe care Marinescu o consideră a lui, are parte de întreaga atenție a fostului senator.

Cum parchează cineva prin apropierea vilei lui, cum Marius Marinescu se activează: cu o mână formează pe telefon numărul poliției Locale, iar cu cealaltă mânuiește furtunul, stropindu-l din belșug pe șoferul impertinent. O distracție simplă, de vară, în cartierul foștilor și actualilor nomenclaturiști.

Astfel de momente de glorie ale fostului senator au fost filmate și de paparazzi MediaFlux zilele trecute. Savuroase imagini, mai ales că politicianul a invitat-o, generos, și pe o polițistă locală să joace în filmul lui. Femeia, cel mai probabil obișnuită cu reclamațiile lui Bideu, l-a ascultat cu răbdare.

Dacă n-ar fi și scandalul aferent, urletele și telefoanele la Poliție, mai că omul ar merita pus pe harta turistică a orașului, ca punct de atracție în zilele mult prea călduroase. Probabil că ar putea stropi în câteva minute toți pasagerii unui autocar, numai să știe și organizatorii tururilor turistice ar că în Primăverii un fost senator oferă servicii gratuite de răcorire pentru trecători.

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele
Parteneri
Profesor de la Universitatea București, îmbrăcat în femeie în fața studenților. Postarea devenită virală pe internet
Profesor de la Universitatea București, îmbrăcat în femeie în fața studenților. Postarea devenită virală pe...
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie...
Ion Cristoiu: Joe Biden a fost victima unui complot din partid. Va fi obligat să demisioneze şi de la Casa Albă. Kamala Harris se comportă deja ca succesoare. Trump nu va câştiga
Ion Cristoiu: Joe Biden a fost victima unui complot din partid. Va fi obligat să...
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au ajuns la cazare, dar au descoperit că nu unde să doarmă
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au ajuns la cazare, dar...
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu a putut trece peste asta. ''E păcat!''
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu a putut...
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft. Bănci, posturi TV, companii aeriene cad unele după altele şi au operaţiunile blocate. Cine este responsabil
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft....
Cine este femeia din Râmnicu Vâlcea care a reuşit să transforme un magazin deschis în anii '90 într-un imperiu cu 120 de magazine, fabrici şi afaceri de sute de milioane de lei
Cine este femeia din Râmnicu Vâlcea care a reuşit să transforme un magazin deschis în...
Stațiunea din România unde turiștii nu vor să meargă. E foarte populară, dar condiții sunt oribile
Stațiunea din România unde turiștii nu vor să meargă. E foarte populară, dar condiții sunt...
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea sute de mii de lei investiţi au făcut spectacol pe bursă
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea...
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig puţin”
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig...
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Ținuta sclipitoare cu care Gina Pistol s-a afișat pe platourile de filmare de la MasterChef. ”Pur și simplu strălucești”
Ținuta sclipitoare cu care Gina Pistol s-a afișat pe platourile de filmare de la MasterChef....