PAPARAZZI

Frumoasa DOAMNĂ DISCRETĂ a lui Florin Piersic Jr., IMAGINI RARE obținute de paparazzi mediaflux.ro | FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Frumoasa DOAMNĂ DISCRETĂ a lui Florin Piersic Jr. IMAGINI RARE obținute de paparazzi mediaflux.ro | FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Frumoasa DOAMNĂ DISCRETĂ a lui Florin Piersic Jr., IMAGINI RARE obținute de paparazzi mediaflux.ro. Jumătatea nonconformistului actor de 54 de ani este o femeie cu 15 ani mai tânără decât el care preferă să stea, mai degrabă, în umbra domnului ei destul de popular.

Numele celei care i-a dăruit actorului cel de-al doilea copil, un băiețel de 6 ani deja, se numește Andreea Cipcă și este jurnalist, fost editor pentru mai multe publicații de modă și life-style. În plus, cei doi mai au o pasiune comună: arta.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Durul Florin Piersic Junior o caută pe Barbie într-un mall din București | VIDEO PAPARAZZI

Frumoasa DOAMNĂ DISCRETĂ a lui Florin Piersic Jr., IMAGINI RARE obținute de paparazzi mediaflux.ro | FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Zilele trecute, paparazzi mediaflux.ro au fotografiat-o pe frumoasa doamna în timp ce trebăluia pe ici pe colo prin mijlocul Capitalei. Jumătatea lui Florin Piersic Jr. arată demențial, avem a recunoaște, este minionă, „lejeră” că și stil vestimentar, asemenea iubitului de acasă, cu părul blond balayage, și trup vizibil lucrat la sala de fitness.

În imaginile pe care le-au realizat paparazzi mediaflux.ro, Cristina Cipcă purta o pereche de blugi scurți, un body cu spatele gol, o pungă din macrame și o… Dacia Spring, lucru care demonstrează evident că, pe lângă artă cei doi iubiți sunt preocupați și de reducea nivelului de poluare.

Observăm că în aceleași ipostaze Cristina Cipcă era și ușor îngrijorată de o situație care îi era relatată la telefon, sperăm, însă, că nu s-a întâmplat ceva grav.

Aplaudăm tonusul și prezența doamnei de aproape 40 de ani care arată, mai degrabă, ca o adolescentă care încă nu a experimentat fiorii primei iubiri.