SHOWBIZ

George Burcea a uitat de Viviana Sposub. Actorul a prins contract în România

George Burcea a uitat de Viviana Sposub. Actorul a prins contract în România
SURSĂ FOTO: PR

Povestea de amor pe care a trăit-o George Burcea cu Viviana Sposub este istorie. Despărțirea lor a făcut valuri în presă atunci când a fost anunțată oficial, apoi părea că iubirea a învins pentru că cei doi dădeau semne de împăcare.

Lucrurile s-au lămurit, însă. Viviana a plecat, din nou, în America, în timp ce George Burcea a prins un super contract în România.

George Burcea a uitat de Viviana Sposub. Este coleg cu Andreea Bălan, la Antena 1

George Burcea s-a alăturat echipei serialului de comedie Bravo, tată!, difuzat în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1, pentru câteva secvențe spumoase și pline de umor. Serialul îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Cel mai mare festival de new media-art. Cum se îmbină arta cu tehnologia

„Am primit cu bucurie propunerea de a juca în Bravo, tată!, pentru că este un serial care expune realitatea tăticilor și, automat, a familiilor din România. Cu siguranță, mulți tatici se vor regasi în personajele noastre. Copiii leagă prietenii între părinți, de îndată ce fac primul pas către grădiniță sau școală. Automat, îți faci și tu, ca parinte, noi amici sau prieteni. Imi plac proiectele în care joc alături de colegi actori pe care îi știu, iar din distribuție îi știam pe toti, jucasem alaturi de ei și mi-a fost ușor să mă alătur poveștii și atmosferei de pe set. Într-o zi, am mers la filmare cu fetițele mele, iar Fodor, Vârciu, Pavel și Natanticu erau îmbrăcați în super eroi. Fetițele au început să țipe de bucurie, crezând că au venit animatorii și că este o petrecere acolo. A fost o experiență superbă, pentru că eram tăticul care trebuia să aibă grijă de copii și, în același timp, trebuia să-mi fac și meseria de actor.”, povestește George Burcea despre apariția în noul serial de comedie.

George Burcea a uitat de Viviana Sposub. Actorul a prins contract în România
SURSĂ FOTO: PR

Povestea serialului „Bravo, tată!” este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

AFLĂ MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE: Vox Mediaflux: Ce fac românii de Halloween?

„Cred că personajul meu a fost unul dintre cele care l-au pus într-o ipostază stânjenitoare pe Mario, tăticul jucat de Liviu Vârciu, care nu prea își dorește să se dezvolte prin Yoga, dar care este obligat să o facă, iar ce s-a întâmplat pe set veți afla doar urmărind serialul. Ăștia suntem, atâta putem!”, declară, amuzat, actorul, citat de Antena 1.

La mijlocul lunii iulie a acestui an, George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, pe fondul unor probleme ivite în lunile petrecute în America. Nu a durat mult până când au reluat povestea de dragoste, după ce prezentatoarea TV i-ar mai fi oferit o șansă actorului. Se pare că eforturile acestuia au fost în zadar, căci relația lor a ajuns la final. Cei din s-au cunoscut în emisiunea „Ferma vedetelor”, difuzată de Pro TV, iar după finalizarea acesteia au decis să-și continue povestea de amor, care a durat 3 ani.

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele