PAPARAZZI

Gică Popescu și Geanina Ilieș s-au întâlnit la răsărit, într-un restaurant retras din Corbeanca | VIDEO PAPARAZZI

Gică Popescu și Geanina Ilieș s-au întâlnit la răsărit într-un restaurant retras din Corbeanca | VIDEO PAPARAZZI

Gică Popescu și Geanina Ilieș, două dintre cele mai elegante și stilate persoane publice din România, i-au surprins pe paparazzi Mediaflux.ro atunci când au fost văzuți într-un restaurant/cafenea, undeva retras în zona Corbeanca. Fostul internațional de fotbal și frumoasa brunetă s-au așezat, față în față, la o masă, în jurul orei 9 dimineața, și preț de mai mult de o oră au povestit, au discutat despre ei știu ce și despre ce.

Din imaginile pe care ni le-au pus la dispoziție paparazzi Mediaflux.ro, descoperim un Gică Popescu relaxat, degajat, așezat pe scaunul de la restaurant în poziția specifică lui, picior peste picior, rezemat de spătar, sorbind din când în când dintr-un pahar cu, cel mai probabil apă, pentru că, vom vedea, după ora petrecută la taclale, fostul sportiv, grăbit, se va urca în mașină și o va zbughi către Capitală. Ce sare în ochi în cazul lui Gică Popescu este faptul că în zecile de minute petrecute cu Geanina Ilieș la răsărit „s-a păstrat” acoperit de cojocul de blană absolut superb pe care îl are în garderobă, deși frig n-avea cum să-i fie în interior.

Pe partea cealaltă a mesei este frumoasa Geanina Ilieș, distinsă și ascunsă după perechea de ochelari de soare supradimensionați. Bruneta părea mai implicată în miezul discuției decât el. Ea părea să fie cea care avea mai multe lucruri de comunicat, în permanență, însă, păstrând distanța vizuală prin intermediul ochelarilor uriași de soare, dorindu-și parcă nici să nu fie recunoscută, spre deosebire de domnul din fața ei care nu a avut vreo problemă în a se lăsa la vedere în restaurantul de la capătul pământului „corbănean”.

Gică Popescu și Geanina Ilieș s-au întâlnit la răsărit, într-un restaurant retras din Corbeanca

Primul care a lăsat deoparte locația specifică anilor 2000, cu perdea de beculețe stinse care le-a oferit celor doi intimitatea doriță, a fost Gică Popescu care grăbit s-a îndreptat către mașina care era parcată în fața locației, nu înainte de a se lepăda de haina care până de curând i-a fost, parcă, echipament de protecție emoțional.

Pentru cine caută scenarii sau concluzii pripite legate de această întâlnire de taină, mărturisim că nici n-am aproba, nici n-am nega, sunt doar doi oameni cunoscuți care nu s-au mai văzut de multă vreme, din 2021 atunci când Gică Popescu a fost invitat în emisiunea „Hai să fim super!”, prezentată de Geanina Ilieș, care se difuza online pe protv.ro.

În altă ordine de idei, n-avem cum să nu ne amintim că Geanina Ilieș a recunoscut, la un moment dat, în spațiul public, că l-ar săruta pe Gică Popescu, doar că a fost, exclusiv în joacă, într-una dintre provocările pe care le-a primit atunci când a fost invitată în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

”M-as săruta cu toți și i-aș elimina pe toți apoi.”, spunea bruneta, fiind vorba despre Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea și, recent întâlnitul, Gică Popescu.