PAPARAZZI

Ileana Badiu, povestea neromanțată a DOAMNEI din spatele FEMEII de afaceri | VIDEO EXCLUSIV

Ileana Badiu povestea neromanțată a DOAMNEI din spatele FEMEII de afaceri | VIDEO EXCLUSIV

Jurnaliștii Mediaflux.ro au avut ocazia să o întâlnească pe Ileana Badiu fix într-o zi extrem de importantă din viața ei, atât din punctul de vedere al business-ului, cât și din punct de vedere personal.

Se făcea că era o după-amiază însorită de octombrie, într-o zi 18, marți, când la nivel internațional se celebrează Ziua Internațională a Menopauzei. O etapă din viață care a „vizitat-o” pe Ileana Badiu la doar 43 de ani, atât de devreme, însă primită în viața ei atât de natural.

Ileana Badiu, povestea neromanțată a DOAMNEI din spatele FEMEII de afaceri | VIDEO EXCLUSIV

Din dorința de a le ajuta pe doamnele care trec prin același tip de „comportament hormonal” ca și ea, Ileana Badiu, comunicator și om de imagine cu experiență de peste 30 de ani în domeniu, a început să vorbească deschis despre acestă utexperiența personală, despre ce anume este recomandat ca o femeie să facă din punct de vedere medical ca să treacă mai ușor peste aceste momente. În cadrul interviului în EXCLUSIVITATE pentru Mediaflux.ro, Ileana Badiu a povestit despre toate acestea și despre multe altele.

Deschisă și extrem de dornică „să se povestească”, femeia de afaceri a atacat narativ și perioada de început a business-ului ei care s-a „pliat” perfect și nefericit, ar spune unii, peste începutul crizei din 2008. Ileana Badiu nu vede lucrurile așa.

Deși era proaspătă mămică, în plină dezvoltare a unui business, și cu un soț, renumitul chirurg Cătălin Badiu, plecat în Germania, Doamna a știut cumva să redreseze tot și să scoată capul la lumină absolut învingătoare. Care să-i fie secretul: puterea de adaptare, faptul că nu cedează vreodată și că întotdeauna caută soluții.

Acum… a nu se înțelege, evident, că totul i-a fost roz în viață. Nici pe departe, dar chiar și aici are un secret: își dă dreptul să sufere, să consume până la epuizare sentimentele acestea nu tocmai pozitive, pentru ca mai apoi să se „reconstruiască” fără să se uite înapoi.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Cât de frumoasă și de fericită este Ileana Badiu. Cum a fost fotografiată de paparazzi mediaflux.ro | IMAGINI EXCLUSIVE

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele