EXCLUSIV. Imagini inedite de la botezul celui de-al treilea copil al Adelei Popescu și Radu Vâlcan. Ținuta Adelei, de senzație! GALERIE FOTO

spot_img

Paparazzi MediaFlux au obținut EXCLUSIV imagini inedite de la botezul celui de-al treilea copil al Adelei Popescu și Radu Vâlcan! Ceremonia a avut loc astăzi la prânz, la Biserica Floreasca, iar invitații au mers apoi la restaurant, să sărbătorească. Nu au lipsit, desigur, dintre prietenele Adelei, Laura Cosoi și Dana Rogoz, ambele cu soții și copiii. Iar ținuta aleasă de Adela pentru acest eveniment important a fost superbă!  

A fost cald, aglomerat, agitație, mulți copii, ceva probleme cu locurile de parcare, dar, una peste alta, un eveniment frumos. Completat de ținuta inedită a Adelei Popescu. Vedeta Pro Tv a asortat cizmele albe cu o frumoasă pălărie, iar rochia scurtă nu a făcut decât să arate că actrița arată impecabil după trei sarcini. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan – prezentator al supershowului Insula iubirii de la Antena 1 – au împreună trei copii, toți băieți.

Imagini inedite de la botezul celui de-al treilea copil al Adelei Popescu și Radu Vâlcan. Mămicile Rogoz și Cosoi, prezente la eveniment 

A fost ceva agitație la Biserica Floreasca, mai ales că lăcașul de cult este într-o zonă în mod obișnuit aglomerată, unde locurile de parcare sunt greu de găsit. Ca totul să decurgă cât mai bine, Radu Vâlcan chiar s-a ocupat personal să-și ajute invitații să parcheze în locuri sigure, ajutat – sau mai bine zis asistat, de amicul lui Mihai Morar.

Mulți prieteni au vrut să fie alături de frumosul cuplu Adela-Radu la fericitul eveniment. Pritre aceștia, desigur, prietenele Adelei ”de-o viață”, partenere de trust, de filme sau de emisiuni, Laura Cosoi și Dana Rogoz.

Amble au venit cu copiii – și cu soții, desigur – iar Laura a afișat o burtică de toată frumusețea, ea și Curticăpean fiind în așteptarea celui de-al treilea copil.

Dar, ce atâtea vorbe? Evenimentul a fost frumos, oaspeții au fost întâmpinați la restaurant cu ghirlande de flori și baloane de săpun, spre deliciul copiilor, toată lumea a arătat impecabil. Ca-n filme. Dar, puteți constata asta studiind GALERIA FOTO:

 

 

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.