INNA dată pe spate, la propriu, de iubitul ei, Deliric. Ce s-a întâmplat la UNTOLD

spot_img

INNA din ce în ce mai îndrăgostită de iubitul ei, Deliric, iar el, din ce în ce mai „enamorat” de ea. Dacă până acum ceva timp, povestea lor de iubire se desfășura în liniște, în intimitatea căminului lor, oriunde s-ar fi aflat acesta, iată că acum, amorul lor scris frumos de inimile lor de artiști, „se arată” în toată splendoarea lui, fără rezerve.

Merg peste tot împreună, au încetat să se mai ascundă ba, din contră, „se exprimă” emoțional ori de câte ori „corazonul” le-o cere.

INNA dată pe spate, la propriu, de iubitul ei, Deliric. Ce s-a întâmplat la UNTOLD

Același lucru s-a întâmplat zilele acestea, în culisele UNTOLD, unde, înainte să intre artista pe scenă, s-a lăsat sărutată de cavalerul ei care, cu atâta patos a pupat-o că era să o dea DIRECT pe spate. Sigur, o ușoară exagerare de ambele părți de dragul filmării, însă, iată că momentul a adus noroc, pentru că INNA a avut o super prestație pe scena festivalului de la Cluj.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: INNA a făcut MEGA spectacol la Tomorrowland, alături de Timmy Trumpet | IMAGINI EXCLUSIVE

INNA, succes și la TOMORROWLAND

Concertul pe care l-a susținut INNA la UNTOLD vine după cel pe care l-a experimentat, pentru prima dată anul acesta, la TOMORROWLAND, prestație care nu a fost o premieră doar pentru ea, ci a fost o premieră pentru artiștii din România, bruneta fiind primul român care a urcat vreodată pe scena festivalului care se organizează din 2007 în orașul belgian Boom.

Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual în orașul belgian Boom, pe 16 scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone. Mega producția se desfășoară timp de 3 weekend-uri consecutive și este „vizitat” de peste 600 de mii de festivalieri.

De-a lungul timpului, pe scena festivalul care este organizat din 2007, au urcat Tiesto, Afrojack, Avicii, Basto, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki sau Armin van Buuren.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.