PAPARAZZI

Irina Begu, tensiuni cu antrenorul Victor Crivoi în centrul Bucureștiului | FOTO&VIDEO

Irina Begu tensiuni cu antrenorul Victor Crivoi în centrul Bucureștiului | FOTOVIDEO

Irina Begu, ocupanta locului 58 în clasamentul WTA, nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, ceea ce o face să aibă discuții contradictorii cu antrenorul, chiar și în afara terenului de antrenament.

Irina părea că își revine în luna august, atunci când a jucat, după o pauză de patru ani, o finală în circuitul WTA, la Cleveland, pierdută însă. A urmat apoi turneul de Grand Slam US Open, acolo unde românca a dezamăgit. Irina a părăsit întrecerea de simplu încă din primul tur, în timp ce la dublu a fost eliminată în turul secund.

Revenită în țară, Irina s-a reapucat de antrenamente, sperând într-un final de sezon care să mai spele din prestațiile slabe din acest sezon.

Paparazzi MediaFlux au surprins-o pe jucătoarea de tenis, în urmă cu câteva zile, în timpul unei discuții mai aprinse pe care a avut-o cu antrenorul său, Victor Crivoi, chiar în centrul Bucureștiului.

Cei doi au ieșit dintr-un restaurant cunoscut din zona Dorobanți, dar au mai poposit minute bune pe o bancă din parcarea acestuia, semn că nu terminaseră discuția.

Irina gesticulează, are grimase de nemulțumire, se încruntă, îi explică antrenorului diverse, ba chiar îi arată pe telefonul mobil ceva.

Acesta, fost jucător de tenis și el, privește în mare parte neputincios, fără reacție, știind probabil că nu are cum să o combată pe Irina, atunci când este nemulțumită.

De altfel, jucătoarea este cunoscută pentru tensiunile pe care le are cu antrenorii, chiar în timpul meciurilor pe care le dispută.

Irina Begu a câștigat aproape 6.000.000 de dolari din tenis

Cel mai cunoscut moment este discuția aprinsă avută cu Teodor Bolânu, antrenorul său din 2019, căruia i-a reproșat chiar în timpul unui meci disputat la Tashkent că este slab pregătită fizic.

Irina Begu a ocupat cea mai bună clasare din carieră în anul 2016, locul 22 WTA la simplu. Jucătoarea în vârstă de 31 de ani are în palmares 8 titluri WTA și câștiguri de aproape șase milioane de dolari obținute pe terenul de tenis.