SHOWBIZ

Laura Cosoi cu soțul și cei 3 copii, în vacanță de o lună. După Vietnam, au ajuns în Bali

Laura Cosoi cu soțul și cei 3 copii în vacanță de o lună. După Vietnam au ajuns în Bali

Laura Cosoi cu soțul și cei 3 copii, în vacanță de o lună. După Vietnam, au ajuns în Bali.  Înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, Laura Cosoi s-a îmbarcat în avion, alături de familia ei, soțul Cosmin Curticăpean și cele trei fetițe spre noi destinații. 

Pe 22 decembrie, Laura Cosoi a distribuit pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 740 de mii de urmăritori, o fotografie realizată din avion. După mai multe zboruri, vedeta și familia ei au ajuns în Vietnam. Acolo au petrecut câteva zile, arată libertatea.ro

„Suntem de două zile în Vietnam, în Ho Chi Minh mai exact. Drumul nu a fost chiar dificil, căci fetele au dormit mai bine de 8 ore din 11 petrecute în aer, însă escală în Istanbul de 9 ore ne-a cam dat de furcă ? Așadar ne bucurăm de câteva zile în Saigon. Ultima oară am fost aici în urmă cu 9 ani, dacă nu mă înșel, și recunosc că multe s-au schimbat. În general claxoanele, multitudinea de scootere, haosul din trafic, gustul mâncării tradiționale, serviabilitatea și energia bună a oamenilor sunt la fel”, explica Laura Cosoi, la puțin timp de când era în Vietnam.

Ea a mai spus că se adaptează încet, încet fusului orar și deși sunt obosiți, parcă nu vor să rateze niciun minut. După ce au făcut un tur “hop-on hop-off” s-au oprit la „Coma Coffee” pentru o specialitate vietnameză, apoi și-au umplut pungile cu fructe din piață. A mers uns și un masaj tradional cu intrare din stradă, că să se simtă chiar ca “acasă” timp în care copiii au stat în grijă maseozelor libere.

Laurei îi place că oamenii sunt foarte atenți cu copiii și asta îi dă un sentiment de confort și liniște

Deja se întunecase când au pornit spre hotel și au respirat ușurați ori de câte ori au trecut printr-o intersecție plină de scutere, deoarece traficul din Ho Chi Minh este haotic. Au avut parte și de o cină de Crăciun cu aperitive “tradiționale” din fructe de mare și în loc de sarmale s-au ospătat cu rată peking. Rita a adormit la masă, dar Vera și Lara au mai rezistat o ora că să povestească pe facetime cu cei dragi de acasă.

S-aș fi așteptat să adoramă instant, dar nici gând. Deși nu a dormit mai deloc e pregătită de nouă destinație “Delta Mekong”. Abia așteaptă să vadă ce s-a schimbat în ultimii ani. Ultima oară nu aveau apă potabilă cei care locuiau in Delta și obișnuiau să o fiarbă și să o curețe cu un soi de săpun. Familia a stat în mai multe hoteluri din Vietnam, a vizitat mai multe zone, s-au bucurat și adulții și fetițele lor de relaxare, de odihnă, chiar la trecerea dintre ani.