PAPARAZZI

Liana Stanciu s-a pregătit cum se cuvine pentru apariția de la Târgul de Carte Gaudeamus | VIDEO PAPARAZZI

Liana Stanciu s-a pregătit cum se cuvine pentru apariția de la Târgul de Carte Gaudeamus | VIDEO PAPARAZZI

Liana Stanciu, vedetă TVR și Magic FM, știe foarte bine cum stau lucrurile atunci când vine vorba despre aparițiile publice și se pregătește temeinic, nu doar din punctul de vedere al discursului. Vestitul om de radio și TV, care a rămas în atenția publicului constant de 20 de ani încoace, a fost prezentă în prima zi a Târgului de Carte Gaudeamus, de unde a transmis ediția de miercuri a emisiunii „În direct cu viața”, program pe care-l realizează de luni până joi, de la ora 17:00, în direct la TVR 2.

Liana Stanciu, în direct de la Târgului de Carte Gaudeamus

Și, absolut obligatoriu a fost ca o astfel de ocazie profesională să fie tratată cu atenție la detalii. Zis și făcut… un aspect important atunci când vine vorba despre detalii îl reprezintă piesele vestimentare care pentru o doamnă sunt absolut esențiale atunci când vine vorba despre aparițiile publice. Liana Stanciu se încadrează perfect în acest tipar, zilele trecute a purces la ale rezolva, iar paparazzi Mediaflux.ro au „zărit-o” fix în momentul în care încerca să-și construiască cea mai potrivită ținută.

Cu această sarcină de rezolvat în programul său profesional, vedeta TVR a luat cu asalt un centru comercial și a vizitat pe rând toate magazinele în care a presupus că-și va găsi mult visatul dress code. Nu a fost întotdeauna mulțumită de ce a găsit, deși a luat la frunzărit toate standurile cu piese vestimentare care mai de care mai colorate pentru că știm deja că aceasta este o abordare vestimentară pe care Liana Stanciu a avut-o în majoritatea timpului în aparițiile ei publice.

Pe alocuri, atunci când nu găsea ceva de purtat, doamna radioului găsea ceva de discutat cu reprezentantele magazinului care s-au arătat extrem de dispuse să-i deschidă cutia Pandorei în ceea ce privește oferta vestimentară pe care o aveau în acel moment în locația plină de haine. Altfel, privind materialul video realizat de fotoreporteri putem aprecia faptul că Liana Stanciu și-a păstrat prospețimea anilor de dinainte, iar felul în care i se încadrează ochelarii de vedere, primiți de la… experiența de viață acumulată, o transformă într-o prezență plăcută așa cum ne-a obișnuit de altfel.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele