Mădălina Pamfile se apucă de afaceri. Ce planuri are concurenta de la „Bravo, ai stil”

Întoarsă recent în România, Mădălina Pamfile are planuri mari pentru viitorul apropiat. Vedeta s-a întors acasă pentru a participa la „Bravo, ai stil”, se pare însă că acest proiect i-a dat idei și de viitor.

Mădălina Pamfile a demisionat în urmă cu ani buni de la „Un show păcătos” și, ulterior s-a retras din lumea mondenă. Viața i s-a schimbat radical după ce a format un cuplu cu un bărbat de origine albaneză alături de care a făcut și două fetițe.

Cât timp a stat retrasă din lumina reflectoarelor, Mădălina Pamfile s-a dedicat exclusiv creșterii fetițelor ei în Ibiza, acolo unde se stabilise cu partenerul său de viață.

Mădălina Pamfile se apucă de afaceri. Ce planuri are concurenta de la „Bravo, ai stil”

Fosta asistentă TV a anunțat că va deveni antreprenoare. Mădălina Pamfile dorește să își deschidă un salon de înfrumusețare în Capitală și a anunțat că a început demersurile pentru această afacere.

„Sunt însărcinată cu un proiect nou. Și anume, un salon pe care vreau să-l deschid. Un salon cu tratamente corporale, faciale, manichiură, pedichiură, coafor. O să fie o chestie super-mișto. Și am început să alerg după câteva chestii și mi-a cam luat toată ziua. Sper să reușesc să duc la bun sfârșit planul. O să fie wow”, a dezvăluit Mădălina Pamfile pe Instastory.

De ce a vrut Mădălina Pamfile să participe la Bravo, ai stil

Mădălina Pamfile povestea recent și de ce a acceptat provocarea  „Bravo, ai stil! Celebrities”:

„Am acceptat provocarea «Bravo, ai stil! Celebrities» pentru a-mi pune la încercare aptitudinile stilistice. După o perioadă lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar, ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și a locației, încercând să țin pasul cu moda”, spune Mădălina Pamfile.

Cele mai noi ștri
Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.