SHOWBIZ

Mario Mutu face dezvăluiri despre relația cu Adrian Mutu: „Figura paternă a lipsit din viața mea”

Mario Mutu face dezvăluiri despre relația cu Adrian Mutu Figura paternă a lipsit din viața mea

Mario Mutu este fiul lui Andrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Acesta a împlinit pe 9 septembrie vârsta de 19 ani și a vorbit recent despre relația pe care o are cu părinții lui. Mario Mutu a dezvăluit că este mult mai apropiat de mama lui, dat fiind faptul că a crescut alături de ea.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au fost căsătoriți între 2001 și 2003. Din relația de dragoste a celor doi a venit pe lume un băiat, Mario Mutu. Acesta a împlinit recent 19 ani și a vorbit public despre relația pe care o are cu tatăl său, Adi Mutu.

Adi Mutu nu a putut fi aproape mereu de fiul său, întrucât distanța i-a separat. Acesta s-a recăsătorit, iar Alexandra Dinu a decis să se mute cu fiul ei în Italia.

Mario Mutu mărturisește că și-ar dori ca lumea să îl recunoască și pentru meritele sale, nu doar pentru că părinții săi sunt celebri. În plus, acesta spune că multe persoane se apropie de el doar datorită numelui pe care îl poartă:

„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că numite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a declarat Mario Mutu, la Antena Stars.

„Figura paternă a lipsit din viața mea”

Mario are o relație bună cu părinții săi Adi Mutu și Alexandra Dinu. Tânărul a povestit însă că este mult mai apropiat de mama sa, cea care l-a crescut și alături de care și-a petrecut întrega copilărie. Fiul lui Adi Mutu a mai spus că apelează mai rar la tatăl său pentru că, spune el, figura paternă a lipsit din viața lui.

Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a mai spus Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu.