NEWS

Mesaje de Paște. Alege care este gândul pe care vrei să-l trimiți celor dragi

Mesaje de Paște. Alege care este gândul pe care vrei să-l trimiți celor dragi

Cu toții compunem în această perioadă mesaje de Paște, gândul pe care vrem să-l transmitem către oamenii dragi nouă. Fie că facem parte din categoria celor care preferă să fie conciși, fie că facem parte din categoria celor care preferă să pună emoție și să trudească un mesaj de Paște elaborat, cu toții ne preocupăm în aceste momente cu asta.

Mesaje de Paște. Alege care este gândul pe care vrei să-l trimiți alor tăi

În cele ce urmează îți punem la dispoziție o listă întregă cu mesaje de Paște din care cu siguranță te vei putea inspira.
Înainte de asta, însă, îți spunem „Hritos a Înviat!”, să ai parte de mult bine și de un Paște Luminat!

Mesaje de Paște

Fie ca de sfintele sărbători de Paști, Domnul nostru să va aducă o bucurie la fiecare lacrimă, o speranță la fiecare îndoială, o binecuvântare la fiecare pas, un curcubeu după fiecare furtună și un răspuns la fiecare întrebare. Vă doresc un Paște Fericit alături de toți cei dragi!
Fie ca sfintele Sărbători Pascale să vă întâmpine cu bucurii și iubire, cu sănătate și împliniri! Paște Fericit!
Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, împlinire, sănătate, bucurie şi iubire!
Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet armonie, pace şi bucuria de a petrece aceste clipe minunate alături de cei dragi. Hristos a înviat!
Să aveți belșug pe masă, vinul roșu în pahare, să ciocniti cu bucurie de această sărbătoare. Paște Fericit!
Hristos a înviat! Deschide-ți inima și primește iubirea, bucuria și pacea cea vindecătoare. Iubește și iartă! Astăzi e Paștele! Un Paște fericit!
Fie ca Învierea Domnului să va aducă pacea în casă și în suflet, să va ofere speranță, sănătate și noroc. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște creștine

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, sănătate, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!
Fie ca miracolul Învierii Domnului să va aducă lumină în suflet, să va călăuzească pașii spre fericire și împlinire și să vă aducă iubirea în viață. Paște Fericit!
În aceste zile de sărbătoare și minuni, să ne reamintim cu toții să iubim, să iertăm, să fim mai buni și să dăruim mai mult. Hristos a înviat!
Fie ca Lumina Învierii Domnului să vă călăuzească sufletul, iar bucuria sărbătorilor de Paște să va surprindă alături de cei dragi. Hristos a Înviat!
Vă dorim un Paște binecuvântat! Fie ca lumina Lui Dumnezeu să strălucească mereu pe calea voastră, să va ghideze pașii și inima în cele mai bune alegeri. Paște Fericit!
Domnul să vă binecuvânteze în această Zi Sfântă și să vă ofere bucurie, iubire și tot ce-i mai bun în lume. Vă doresc un Paște Fericit!

SMS de Paște

Paște Fericit!
Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Vă doresc clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!
Cu cozonaci pe masă, cu pască aromată, cu bucurie în suflet și iubire în casă, să petreceți cu armonie aceste sărbători pascale. Paște Fericit!
Fie ca Învierea Domnului să vă umple sufletul cu iubire, ochii cu lacrimile bucuriei și mintea cu gânduri frumoase. Paște Fericit!
Sărbătoarea Paștelui este minunată pentru că îmi permite să petrec mai mult timp cu cei pe care îi iubesc cel mai mult: cu voi. Sărbători fericite!
Vă dorim un Paște Fericit! Dumnezeu să vă umple coșurile cu iubire, sănătate, împlinire și noroc!
Astăzi, în zi de sărbătoare, să coboare bucuria și iubirea în viețile voastre. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, cu bunătate și căldură în suflete. Hristos a Înviat!

Mesaje de Înviere

Cei care se războiesc să aducă pacea, cei care se urăsc să învețe să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!
Spiritul Sărbătorilor de Pașți simbolizează iubire, iertare, speranță și renaștere. Să ne bucurăm cu toții de minunea Învierii Domnului. Hristos a Înviat!
Găsim simbolul Învierii în fiecare boboc de floare ce se deschide primăvara, în fiecare gând bun care ne încolțește în minte, în fiecare sămânța de iubire din sufletele noastre. Hristos a Înviat!
Îndreaptă privirea către Ceruri și acolo vei găsi Lumina. Îndreaptă privirea către aproapele tău și acolo vei găsi iubirea. Îndreaptă privirea către tine și în inima ta îl vei găsi pe Domnul nostru. Hristos a Înviat!
Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. O promisiune a credinței, a renașterii, a iubirii necondiționate. Fie ca aceste sărbători pascale să va aducă tot ce e mai bun vouă și celor dragi. Paște Fericit!
Hristos a Înviat! Este timpul să iertăm greșelile, să renaștem din suferință și să urmăm calea Fiului Domnului. Paște Fericit!
Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

 

 

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri
Alertă din cauza virusului mortal Nipah. Nu există vaccin care să prevină infecția și niciun tratament care să o vindece
Alertă din cauza virusului mortal Nipah. Nu există vaccin care să prevină infecția și niciun...
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii...
Europa ar putea recurge la armata obligatorie pe fondul creşterii ameninţării unui război cu Rusia
Europa ar putea recurge la armata obligatorie pe fondul creşterii ameninţării unui război cu Rusia
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață,...
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi...
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft. Bănci, posturi TV, companii aeriene cad unele după altele şi au operaţiunile blocate. Cine este responsabil
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft....
Cine este femeia din Râmnicu Vâlcea care a reuşit să transforme un magazin deschis în anii '90 într-un imperiu cu 120 de magazine, fabrici şi afaceri de sute de milioane de lei
Cine este femeia din Râmnicu Vâlcea care a reuşit să transforme un magazin deschis în...
Zodiile protejate de o aură divină în august 2024. Li se schimbă total viața!
Zodiile protejate de o aură divină în august 2024. Li se schimbă total viața!
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Joe Biden se retrage din cursa pentru Casa Albă / Reacţia lui Trump / Biden o susţine pe Kamala Harris drept candidat al democraţilor pentru prezidenţiale / Cine îi solicită lui Biden demisia din funcţia de preşedinte
Joe Biden se retrage din cursa pentru Casa Albă / Reacţia lui Trump / Biden...
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea sute de mii de lei investiţi au făcut spectacol pe bursă
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea...
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig puţin”
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig...
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei, la câteva zile după nunta cu Ianis Hagi. Fanii au reacționat imediat. ”Atât de puri”
Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei, la câteva zile după nunta cu...