Milionarul crypto Stelian Baltă zboară, singur, cu un avion pentru care plătește minim 10.000 de euro pentru o oră de zbor | EXCLUSIV VIDEO & FOTO

spot_img

Milionarul crypto Stelian Baltă folosește pentru zborurile pe care le are de făcut un avion privat a cărui valoare este aproximată la 15.000.000 de euro, cu un cost de închiriere de minimum 10.000 de euro pe oră, preț care crește în perioada verii, atunci când solicitările pentru închirierea acestui model sunt mai multe.

Stelian Baltă este un nume mai puțin cunoscut în țară, dar un nume foarte apreciat și recunoscut în Asia, acolo unde românul a făcut avere muncind inteligent în ultimii 16 ani și câștigând respectul și aprecierea multor oameni importanți.

Milionarul Stelian Baltă are 33 de ani și deține o vastă experiență de tranzacționare pe piețele financiare din întreaga lume și în gestionarea fondurilor de investiții pentru investitorii globali.

Stelian Baltă, antreprenor de la 16 ani

De asemenea, investește în monede virtuale și active digitale, este antreprenor de la 16 ani, iar de atunci a înființat, gestionat și vândut companii de succes în industria de jocuri sociale, cazinouri online și servicii financiare.

Are o experiență vastă de lucru, axată pe capital privat, dezvoltarea afacerilor și strategie de produs în America de Nord, Europa, Dubai, Israel, Hong Kong și Singapore, având o avere considerabilă, de aproximativ 400 de milioane de euro, și datorită faptului că a făcut investiții timpurii în cele mai mari proiecte crypto din lume.

Stelian Baltă este fondatorul HyperChain, dar și investitor principal în platforma Fantom, o platformă pentru active digitale, NFT, și aplicații în care a investit doar la început peste 15 milioane de euro.

Citește și: Milionarul Stelian Baltă, gest impresionant pentru 700 de persoane de Crăciun

Milionarul crypto Stelian Baltă folosește singur un avion de 13 locuri, practic o vilă de lux cu aripi

Avionul pe care Stelian Baltă îl folosește atât în interes de afaceri, cât și atunci când își ia câte un concediu meritat, este o aeronavă EMBRAER LEGACY 600 restaurată și modernizată complet anul trecut, în 2021. Costul de producție ajunge în jurul valorii de 15 milioane de euro, dar majoritatea oamenilor importanți de afaceri, printre care și Stelian Baltă, îl închiriază. Cu aproximativ 10.000 de euro pentru ora de zbor în extrasezon, ca să zicem așa, prețul pe oră crescând considerabil vara, atunci când cererile sunt mult mai multe. Interesant este că, așa cum reiese din imaginile video de mai jos, Stelian Baltă închiriază avionul doar pentru el, folosindu-se, practic, de o aeronavă de 13 persoane pentru a avea parte de tot confortul și luxul dorit atât când zboară.

Citește și: Investitorul milionar român Stelian Baltă a ajutat sute de oameni afectați de taifunul Rai din Filipine | FOTO & VIDEO

Ce dotări are avionul cu care se deplasează Stelian Baltă

Aeronava are disponibile 13 locuri pentru pasageri și două pentru piloți. Interiorul, care poate să fie confundat oricând cu cel al unei vile de lux dintr-un cartier de lux al lumii este dotat cu fotolii și canapele din piele și dispune de toate dotările software și hardware pentru a putea avea internet, telefonie, fiind practic și un birou mobil.

Baia și bucătăria existente în aeronavă fac deplasarea mult mai ușoară, fiind dotate la standarde ultra moderne.

Avionul are o cabină înaltă de 1.82 metri, cu o lățime de 2.1 metri, poate zbura 6.300 de km fără oprire, cu o viteză maximă de 840 km / oră, la o altitudine maximă de 12.500 metri.

Sursa foto interiorul aeronavei: JetPano.net


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.