NEWS

Model declarație pe proprie răspundere pentru persoanele nevaccinate. Descarcă de aici

Model declarație pe proprie răspundere pentru persoanele nevaccinate. Descarcă de aici
24 oct. 2021 | 18:39

Declarație pe proprie răspundere pentru persoanele nevaccinate. De aceasta vor avea nevoie, de luni, peronele nevaccinate care vor intra în carantină de noapte pentru 30 de zile, conform hotărârii adoptate de CNSU.

Astfel, în intervalul orar 22:00-05:00, cine nu este vaccinat cu schemă complete sau posesor de certificat verde, nu va putea ieși din casă fără o declarație pe proprie răspundere pentru persoanele nevaccinate.

Persoanele nevaccinate care merg la serviciu vor avea nevoie de adeverința eliberată de angajator, iar cele care au o urgență medicală vor completa o declarație pe propria răspundere.

DESCARCĂ DE AICI DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE PENTRU PERSOANELE NEVACCINATE

DESCARCĂ DE AICI ADEVERINȚĂ ANGAJATOR

Persoanele nevaccinate care se încadrează la excepţiile carantinei de noapte, cuprinsă în intervalul orar 22:00 – 05:00, pot descărca modelul declaraţiei pe propria răspundere / adeverinţei de la angajator de pe site-ul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, sts.ro.

Potrivit CNSU, pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele nevaccinate sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, această declarație completată în prealabil, care trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei, motivul deplasării, data completării și semnătura.

[email protected] Bogdan Coroamă este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Univerității Hyperion. Și-a început cariera în presă în anul ... vezi toate articolele